Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Nieuwe ICEshop versie 3 is volledig multi-distributor, met interfaces naar ERP-systemen. Aantal installaties in de IT-Reseller-branche is gegroeid naar ruim 50.

Utrecht, 2 oktober 2001. ICEshop introduceert versie 3 van ICEshop Advanced, een ecommerce-omgeving met ruim 50 installaties marktleider in de IT-branche. Versie 3 is volledig multi-distributor, en bevat functionaliteit voor het selecteren van IT-distributeurs en IT-fabrikanten op basis van onder meer beschikbaarheid, prijs en preferentie. IT-resellers kunnen hierdoor dynamisch bepalen bij welke distributeur ze welke producten betrekken. De belangstelling voor deze functionaliteit is bijzonder groot.

Versie 3 is verder uitgebreid met een geïntegreerde offertemodule - klanten kunnen in de webshop van een reseller niet alleen bestellingen plaatsen, maar ook een gerichte offerte-aanvraag indienen op basis van product selecties. De shopbeheerder kan in zijn backoffice deze offerte aanvragen uiterst snel en eenvoudig behandelen. Ook functionaliteiten voor het bundelen van artikelen, het automatisch per email terugmelden van een orderstatus naar een klant, batch-gewijze import van eigen producten, klantspecifieke productprijzen en een online handleiding zijn in de nieuwe versie als standaard toegevoegd.

Koppelingen met administratieve applicaties zoals AccountView en Exact, en ERP-systemen als SAP, zijn beschikbaar en naar wens in te stellen, dit in aanvulling op reeds bestaande koppelingen naar betaalsystemen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om online (XML) de via internet geboekte orders te importeren in uw Accountview omgeving.

Over ICEshop BV
ICEshop is eind 1998 gestart met de ontwikkeling van haar shop hosting-dienst. De focus van ICEshop lag in 1999 en 2000 op het opbouwen van een leidende marktpositie in de IT-branche als implementatiepartner van de leidende IT-distributeurs in Nederland (zie https://www.iceshop.nl). In 2001 ligt de focus op diversificatie naar andere branches.

Deel: ' ICEshop introduceert versie 3 van ICEshop Advanced '
Lees ook