ICT dienstverlener Knoworries opent kantoor in Zwolle


ZWOLLE, 20170130 -- Op woensdag 1 februari opent ICT dienstverlener Knoworries haar tweede vestiging aan de Obrechtstraat 28F, op de vierde verdieping, te Zwolle. Klanten kunnen moeilijk het niveau en kennis in de ICT en telecombranche beoordelen. Met onder andere certificeringen als Microsoft Gold Partner en Speakup Specialist, krijgt Zwolle er een deskundige en betrokken partij bij.

Omdat de vraag naar ICT geschoolde medewerkers groot is, is Knoworries een samenwerking aangegaan met het Deltion College in Zwolle. Op deze manier komt er een continue stroom van hoogwaardige ICT leerlingen naar Knoworries, die vaak verzekerd zijn van een baan na de stageperiode. Het nieuwe kantoor van Knoworries aan de Obrechtstraat is daarom bewust naast het Deltion College gekozen. 

Knoworries is opgericht in 1995 en heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot “het beste jongetje van de klas” op het gebied van netwerkoplossingen voor het midden- en kleinbedrijf. Met een landelijke dekking realiseert het jaarlijks een gezonde groei waardoor ze continue op zoek zijn naar nieuwe medewerkers ter uitbreiding van haar team. De kernactiviteit van Knoworries is het implementeren van netwerkoplossingen, met de nadruk op het geven van het juiste advies. 

Knoworries heeft alle kennis en disciplines in huis om haar klanten een totaaloplossing te bieden die aansluit bij de ICT-behoefte van nu.

[Knoworries logo]Deel: ' ICT dienstverlener Knoworries opent kantoor in Zwolle '
Lees ook