Ingezonden persbericht

Persbericht

ICT in Rotterdam - wat er is en wat er kan!

i-portal annual event 2001 in Off_Corso op 27 september

Rotterdam, 13 september 2001 - Tijdens het Zakenfestival organiseert i-portal een event op 27 september van 15.00 tot 20.00 uur. In plaats van de traditionele maandelijkse Portal Drink. In Off_Corso: de tot Multimedia Center omgetoverde oude bioscoop aan de Kruiskade te Rotterdam. Voor haar leden en ondernemers die kennis willen opdoen en uitwisselen. Tevens wordt aandacht besteed aan samenwerkingsvormen en is het een uitgelezen moment voor ondernemers om te netwerken.

Zakenvrouw Yolanda Eijgenstein is dagvoorzitter en zal -op haar eigen wijze- de onderstaande thema´s in onverwachte banen leiden. Wethouder Peter van Dijk verricht de aftrap en is betrokken als deelnemer aan de discussie over Rotterdam.


Onderwerpen die in de interactieve sessies onder leiding van deskundigen aan bod komen:
· Sterke en Zwakke punten Rotterdamse ICT - Dr. Harry Bouwman van de TU Delft
· Marketing & Strategie - Prof. Dr.Ir. Jo van Nunen van de Erasmus Universiteit Rotterdam
· Personeel & Organisatie - Michiel Smit van Arbeidsmarkt.com
· Financiering - Erikwim During van Twinning en Jan Verkooijen van RoBan
Er wordt een WebSite Clinic georganiseerd met aandacht voor de structuur, het design en de e-commerce faciliteiten van een website door Emile Bode van Netroduction en Arie Langerak van Hot-Orange.com. Presentatrice Karin Ingelse van TV Rijnmond leidt de discussie "Afstemming tussen onderwijs en bedrijfsleven" en "Haven en ICT". Tevens kunnen deelnemers een gesprek hebben met een Rotterdamse hotshot. Er is voldoende ruimte tot netwerken en een mogelijkheid om vraag & aanbod op elkaar te laten reageren. Van de deelnemers wordt een eigen bijdrage van Gld. 175,= verwacht. Studenten Gld. 75,=

"In Rotterdam staat de ICT Community momenteel goed op de rit. Het is inmiddels het grootste netwerk van ICT ondernemers in Nederland. We gaan het nu verder uitbouwen naar ruim 1000 leden en de onderlinge- en externe communicatie intensiveren. Dit event, dat een jaarlijkse traditie gaat worden, is daar het startschot voor" aldus Rudy Schoonveld van het OBR, initiator van het event en boardmember van i-portal.

ICT community i-portal
i-portal is eind april 2000 opgezet door én voor ondernemers. Het is het platform voor de ICT Community Rotterdam met inmiddels 700 leden. Men ontmoet elkaar zowel fysiek bij lezingen, workshops, bijeenkomsten en de succesvolle Portal Drinks als virtueel via de WebSite i-portal.nl.

Deel: ' ICT in Rotterdam - wat er is en wat er kan '
Lees ook