ICT informatiecentrum publiceert Document Management (DMS) gids


HOUTEN, 20131021 -- Het ICT informatiecentrum heeft de DMS gids gepubliceerd. De gids biedt een overzicht van oplossingen voor document management en de leveranciers daarvan. Organisaties die de aanschaf van een document management systeem (DMS) overwegen vinden in de gids informatie en inspiratie die hen helpt bij de selectie van de best passende oplossing. De DMS gids is gratis en zonder registratie als e-book beschikbaar via ICTinformatiecentrum.nl.

Informatie over document management software
Het ICT informatiecentrum publiceert boeken, artikelen, checklists en andere kennisproducten over de selectie en implementatie van bedrijfssoftware, waaronder DMS software. Met de nieuwe DMS gids beschikken organisaties die willen investeren in een document management systeem, nu ook over een praktische presentatie van DMS oplossingen en de leveranciers daarvan.

ICT informatiecentrum
Het ICT informatiecentrum levert met onafhankelijk samengestelde kennisproducten een bijdrage aan de kwaliteit van beslissingsprocessen rondom de selectie en implementatie van ICT oplossingen. Online en offline zijn de kennis en informatie meestal gratis beschikbaar voor beslissers over ICT vraagstukken bij bedrijven en overheden.


Deel: ' ICT informatiecentrum publiceert Document Management (DMS) gids '
Lees ook