Icttrainingen.nl biedt leven lang leren nu ook voor developers


ARNHEM, 20150911 -- Icttrainingen.nl, dé IT e-learningspecialist van Nederland, heeft een nieuwe versie van haar opleidingsconcept ontwikkeld speciaal voor softwareontwikkelaars. Hiermee komt 'een leven lang leren' ook voor softwaredevelopers binnen handbereik.

Icttrainingen.nl is de eerste in Nederland die een dergelijk concept op de markt brengt voor softwareontwikkelaars. Developers hebben hiermee altijd on-demand toegang tot relevante kennis en kunnen zich continu blijven ontwikkelen. Tegelijkertijd houden organisaties met dit opleidingsconcept grip op de professionele ontwikkeling van werknemers en hebben zij inzicht in de voortgang.

Het nieuwe product voor softwaredevelopers is gebaseerd op een totaalconcept voor continue kennisontwikkeling en steunt op vier pijlers:
  • Online leren & on-demand kennis, met toegang tot meer dan 200 high-end trainingen voorzien van LiveLabs voor praktijkervaring, een e-bookbibliotheek van meer dan 1900 boeken en een IT-videokennisbank met 3200 video’s over specifieke onderwerpen gemaakt door gecertificeerde docenten.
  • Social Learning, een community voor kennisdeling met andere developers.
  • Services, met studieadviezen, een Nederlandstalige helpdesk, implementatieondersteuning en mentoring services.
  • Leermanagement, met voortgangsrapportage voor organisaties en automatische voortgangsbewaking. 
Patrick Kieviet, directeur van icttrainingen.nl, is ervan overtuigd dat het nieuwe concept een hiaat opvult op e-learninggebied in Nederland: “Om moderne, complexe applicaties te kunnen bouwen moet een softwareontwikkelaar kennis hebben van een heel breed scala aan technieken. De enige manier om dat als organisatie voldoende te faciliteren, is door te zorgen dat developers altijd on-demand kunnen werken aan hun kennisontwikkeling. Met ons platform heb je dat als organisatie in één keer goed geregeld en heb je bovendien inzicht en overzicht. Ervaring leert dat het te vrijblijvend is om alleen toegang tot kennis te faciliteren. Er is ook sturing nodig.”

Over icttrainingen.nl
Icttrainingen.nl is dé IT-e­learningspecialist van Nederland. Op www.icttrainingen.nl kunnen IT-professionals en professionele gebruikers van IT-applicaties al ruim vijf jaar terecht voor een breed aanbod aan hoogwaardige online trainingen, LiveLabs en proefexamens. Icttrainingen.nl combineert deze online trainingen met een kenniscommunity voor en door IT-professionals. Via dit unieke online leerconcept kunnen IT-professionals continu op een flexibele en kosteneffectieve wijze werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Er worden o.a. trainingen aangeboden voor Microsoft, Cisco, Oracle, Microsoft Office, Linux en IT Security.


Deel: ' Icttrainingen.nl biedt leven lang leren nu ook voor developers '
Lees ook