Identico Bedrijfskleding winnaar 2015 in bedrijfskledingbranche


Nationale Business Succes Award 2015: iedere zondag op RTL7 om 12:55 uur

ROTTERDAM, 20151218 -- Identico Bedrijfskleding is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de bedrijfskledingbranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming, met een zeer sterke positionering en een excellente reputatie. ‘Identico Bedrijfskleding geldt als een van de leidende bedrijven in haar branche en weet haar grote kennis van bedrijfskleding uitstekend te combineren met een klant- en servicegerichte aanpak, waardoor zij een zeer grote mate van tevredenheid bij haar klanten weet te bereiken.’

Ruim 25 jaar actief in de wereld van bedrijfskleding, sportkleding, promotiekleding, corporate fashion en specials. Vanuit het World Fashion Centre biedt Identico Bedrijfskleding (officiële naam: Identico Textiel) een breed assortiment en beschikt zij over een uitstekende logistiek, waardoor altijd betrouwbaar en op tijd geleverd kan worden. Op dit moment komt circa 80% van de omzet uit de bedrijfskleding en 20% uit de promotionele kleding. Identico Bedrijfskleding is opgericht in 1994 en gevestigd in Amsterdam.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Identico Bedrijfskleding een stabiele, vooruitstrevende onderneming die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen binnen de markt. ‘Innovatie en samenwerking zijn de sleutelwoorden bij Identico Bedrijfskleding, want zij is continu bezig haar producten en diensten te verbeteren.’

Persoonlijk contact
De jury prijst met name haar klantgerichtheid. ‘Altijd direct persoonlijk contact met de opdrachtgever, drive en altijd klantspecifiek: maatwerk, kwaliteit. Ook als de hoogste eisen worden gesteld, zoals voor de offshore. Combinaties kunnen maken met en tussen diverse partijen en toeleveranciers in de markt, en natuurlijk altijd voor je klant klaar staan en bereikbaar zijn. Niet voor niets maken gerenommeerde bedrijven als KPN, TNT, Canon, De Telegraaf en Schiphol gebruik van de producten en diensten van Identico Bedrijfskleding’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

Aangezien de producten in deze sector redelijk makkelijk te kopiëren zijn, moet er in de menselijke contacten een klik zijn en een basis van vertrouwen. De gunfactor is essentieel voor succes. Identico Bedrijfskleding kent het klappen van de zweep en weet wat tot succes leidt. Zij is in staat haar klanten lang vast te houden. Goed blijven inspelen op de klantwensen en ook met eigen adviezen komen, blijft voorwaarde voor goed zaken doen. ‘Een betrouwbare partner voor haar afnemers en een mooie vertegenwoordiger in deze branche: professioneel, gedreven, ervaren en uiterst klantgericht’, aldus de Nominatiecommissie.

Meer informatie: https://www.identico.nl/site2015/wordpress/ 

Over het Nationale Business Succes Award Instituut
Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2015), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks tot einde 2015 te volgen op RTL 7, zondags om 12:55 uur. 


Deel: ' Identico Bedrijfskleding winnaar 2015 in bedrijfskledingbranche '
Lees ook