Iedere maand een auto winnen met een hole-in-one


Samenwerking Auto Spijker B.V. en Old Course Loenen leidt tot ludieke actie

LOENEN AAN DE VECHT, 20170906 -- Auto Spijker & Old Course Loenen werken samen in de opzet van een ludieke actie voor de leden van de golfclub. Een jaar lang maken deelnemers kans, bij elke grote wedstrijd en bij de twee club kampioenschappen, op het winnen van een auto. Elke geselecteerde wedstrijd stelt Auto Spijker een andere auto beschikbaar voor diegene die een hole-in-one slaat op hole 5. Afgelopen zaterdag 2 sept. waren de voorrondes waar de prijs; een Fiat 500; nog niet gevallen is. Aaanstaande zaterdag 9 en zondag 10 september worden de Match Play kampioenschappen gespeeld waar een Lancia Ypsilon te winnen valt.

Samenwerking
Voorzitter van Old Course Loenen Ben van Doesburgh vertelt over de samenwerking met Auto Spijker B.V.: “Omdat je tot nu toe als besloten golfclub geen aanspraak kunt maken op ondersteuning vanuit de gemeente, zoals een voetbalclub dat bijvoorbeeld wel kan, zoeken wij samenwerkingen met lokale ondernemers die ons willen helpen. Zo kwamen we in gesprek met Auto Spijker B.V. en ontstond het idee voor deze ludieke actie. We nemen allebei 50% risico en dat maakt het voor beide partijen haalbaar, én de leden hebben natuurlijk een prachtige prijs om voor te strijden. Onze samenwerking vind ik fantastisch en uniek, ik denk dat wij de enige golfclub in de wereld zijn waarbij je bij elke maandbeker wedstrijd een mooie auto kunt winnen.”

[Iedere maand een auto winnen met een hole-in-one]

Auto Spijker B.V.
Auto Spijker is een gerenommeerd BOVAG-autobedrijf dat gegarandeerde kwaliteit, gemoedelijkheid en betrouwbaarheid bij elkaar brengt. Het bedrijf bestaat al sinds 1924, voorheen gevestigd in Nieuwersluis in een prachtige omgeving en aan de Vecht. Sinds 2012 verhuisd naar de Slootdijk op industrieterrein de Werf in Loenen aan de Vecht. Auto Spijker B.V. is een universeel, merkonafhankelijk autobedrijf dat zich richt op de inen verkoop van alle automerken in verschillende prijsklassen. Rico Eerenstein (bedrijfsleider Auto Spijker B.V.): “Wij zijn erg content met deze ludieke actie in samenwerking met Old Course Loenen en namens het hele team wensen we alle leden die hier aan meedoen veel succes met het slaan van een mooie hole-in-one!”

Old Course Loenen
Old Course Loenen is een volwaardige golfbaan met NGF A status in de gemeente Stichtse Vecht. De baan is ontworpen door Alan Rijks als een zogenaamde 'in-land-links course' en kent 9 gevarieerde holes. De golfclub telt nu ongeveer 500 leden en is niet meer een besloten club zoals vroeger. Het is hedendaags een golfclub voor iedereen met ook een aantal jong professionals als lid.

Waarom heet de golfclub ‘Old’ Course Loenen? Volgens de overlevering gaat de geschiedenis van Old Course Loenen terug naar het jaar 1297, toen het eerste golfballetje moet zijn geslagen. Toentertijd een bal die geslagen werd door de Dorpstraat, inmiddels is het golfspel natuurlijk veel verder ontwikkeld.


Deel: ' Iedere maand een auto winnen met een hole-in-one '
Lees ook