Mojo Concerts

22-6-2007

Ierse zangsensatie Celtic Woman in Amsterdam

De rijke Ierse cultuur is de sleutel van het wereldwijde succces van vele acts die de Europese republiek heeft voortgebracht. Of het nou om zang (Enya, Clannad) of dans (Lord of the Dance, Riverdance, Celtic Tiger) gaat, de mystieke muziek vol met fiddles, bodhrns en flutes blijft het publiek fascineren. Aan dit illustere muziekgezelschap kan nu ook Celtic Woman worden toegevoegd: het nieuwe fenomeen dat de wereld in een razend tempo verovert.

Celtic Woman is een gezelschap bestaand uit vijf zangeressen en een violiste. Of het nou om eigentijdse (The Prayer), klassieke (Vivaldi's Rain) of traditionele muziek (Dlaman, Caledonia) gaat, de vedettes maken met hun engelachtige harmonien met gemak ieder nummer zich eigen. Na veel succes te hebben geoogst in o.a. Amerika, Azi en Afrika richt Celtic Woman zich op eindelijk Nederland. Wedden dat liefhebbers van Ierse folklore ook hier voor de bijl gaan?

Maandag 1 oktober 2007
Heineken Music Hall - Amsterdam Zuidoost
Entree: 49,-/ 46,-/ 43,- (exclusief servicekosten) Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop begint zaterdag 23 juni om 10.00 uur via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm), AUB Ticketshop en de bekende voorverkoopadressen. Of bestel online kaarten hier.

===============================================
Please do not remove the following line:
MessageCode=76KD0C98023
===============================================


Deel: ' Ierse zangsensatie Celtic Woman in Amsterdam '
Lees ook