Ingezonden persbericht


iiyama lanceert drie nieuwe CRT modellen

Veel toepassingsmogelijkheden door heldere weergave

Amsterdam, 27 januari 2003 - Beeldschermenproducent iiyama, geroemd vanwege haar kwalitatief hoogwaardige producten, brengt drie nieuwe CRT monitoren van groot formaat op de markt. De 19 inch HM903DTA en de 22 inch HM204DT zijn high-end modellen, terwijl de 19 inch MM904UT een kwaliteitsmonitor voor het middensegment is.

Hoge helderheid
Alle drie de modellen beschikken over sRGB kleurinstelling voor weergave van de werkelijke kleuren en over de mogelijkheid om de helderheid drastisch te verhogen. Hierdoor worden de kleuren perfect weergegeven en is het beeld helder en levendig, wat vooral van pas komt bij het bekijken van films, foto's en andere afbeeldingen. Dit maakt de beeldbuismonitoren ook bijzonder geschikt voor grafische toepassingen zoals CAD/CAM.

"De HM903DTA en HM204DT zijn onze veelzijdige high end modellen voor de veeleisende gebruiker. Indien een eindgebruiker op zoek is naar een groot formaat kwaliteitsmonitor in de lagere prijsklasse, kunnen wij hem goed van dienst zijn met de MM904UT", aldus Jeffry Pettinga, sales & marketing manager bij iiyama Benelux. De iiyama adviesprijs, inclusief BTW, bedraagt EUR 479 voor de HM903DTA en EUR 869 voor de HM204DT. De adviesprijs voor de MM904UT is EUR 399.

De twee high-end modellen HM903DTA (19 inch) en HM204DT (22 inch) zijn - los van het formaat - vrijwel identiek, met uitzondering van de helderheid die respectievelijk 250 en 200 cd/m² is. Beide modellen beschikken over speakers, een AG uni-pitch van 0,24 mm, twee analoge signaalingangen en een USB-hub om randapparatuur aan te sluiten. De 19" MM904UT heeft een AG pitch van 0,25/0,27 mm en een maximale helderheid van 250 cd/m².

Over iiyama
iiyama is producent van een uitgebreid assortiment CRT en LCD monitoren en bedient daarbij zowel de consumenten- als de zakelijke markt. Het hoofdkantoor van iiyama, van origine een Japans bedrijf, is gevestigd in Nagano City. Opgericht als familiebedrijf in 1973, heeft iiyama zich ontwikkeld tot een succesvolle internationale onderneming met kantoren over de hele wereld. Het kantoor van iiyama Benelux is gevestigd in Amsterdam en is verantwoordelijk voor de verkoop en marketing in de Benelux, Scandinavië, het Midden Oosten en Zuid Afrika. iiyama verkoopt haar producten via een netwerk van ervaren distributeurs en retailers.

Voor meer informatie, testproducten en hoge resolutie beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:
Text 100 BV
Wilmer Heck
Tel: 020 530 4349
E-mail: wilmerh@text100.nl
Of u kunt een bezoek brengen aan de website van iiyama: www.iiyama.nl/pers

Deel: ' Iiyama lanceert drie nieuwe CRT modellen '
Lees ook