Aankoop door 3i-MIND van iJET International, Inc.

Bedrijven bundelen krachten voor levering van enige door intelligentie gedreven flexibiliteitsoplossingen in de sector

ZURICH & ANNAPOLIS, Md.--(BUSINESS WIRE)-- 20110324 --

3i-MIND, toonaangevend in software-oplossingen voor bedreigingsbeheer, kondigde vandaag aan dat het een definitieve overeenkomst heeft ondertekend voor de aankoop van iJET® International, Inc., de eerste leverancier voor risicobeheer die voorspellende intelligentie, technologie en responsdiensten levert.

3i-MIND is een particulier bedrijf met hoofdkantoor in Zürich, Zwitserland, hoofdkantoren in de V.S. in Fort Lee, New Jersey, en operaties wereldwijd in Europa, het Midden-Oosten en Azië-Stille Oceaan. De aankoop van de in Maryland gevestigde iJET betekent de combinatie van de producten van 3i-MIND, technologie en wereldwijd bereik met behulp van de risicobeheeroplossingen en bewezen intelligentie-expertise. Dit gevarieerde aanbod van de bedrijven zal de enige door intelligentie gedreven flexibele oplossingenserie in deze sector creëren, waarbij klanten een volledige array van voorspellingsintelligentie-, gereedheids- en responsoplossingen voor de overheid, bedrijven, wetshandhavingsinstellingen en steden wordt geboden.

“Uit de recente gebeurtenissen kan worden opgemaakt dat het niet langer voldoende is om te reageren op de groeiende wereldbedreigingen en natuurrampen enkel met de traditionele hulpmiddelen en benadering. De sleutel van flexibiliteit in deze nieuwe wereld is de capaciteit voor vernieuwing waarbij betrouwbare intelligentie een hefboomeffect geeft die nodig is voor het anticiperen van naderende bedreigingen, zodat hierop kan worden voorbereid en een snelle respons wordt gegeven,” zei Yali Harari, CEO van 3i-MIND. “In iJET zagen wij een dynamisch bedrijf die de beste praktijken van honderden multinationale bedrijfsklanten vertegenwoordigt. Het is een erkende leider in de sector van voorspellingsintelligentie en risicobeheerhulpmiddelen. Wij zijn zeer onder de indruk van de mensen bij iJET, net als over zijn cultuur, de toewijding aan excellentie en zijn klantendienst.”

“3i-MIND en iJET gaan een gemeenschappelijke verbintenis aan door zich in dienst te stellen van de unieke flexibiliteitsvereisten van particuliere en openbare instellingen in de hele wereld,” aldus Stephen Hoffman, CEO van iJET. “Met groot plezier zien wij dat 3i-MIND onze internationale groeistrategie zal bekrachtigen en de ontwikkeling van oplossingen en diensten zal versnellen. Samen zullen wij onze samenwerking met klanten voortzetten en hun flexibiliteitsinitiatieven verder definiëren en versterken.”

Verwacht wordt dat de transactie gesloten wordt als aan de gebruikelijke sluitingsvoorwaarden voldaan is. Na het sluiten van de overeenkomst zal iJET gaan opereren als een alleenstaand bedrijf binnen de ondernemingsgroep van 3i-MIND. Stephen Hoffman, iJET CEO, zal de groei van iJET blijven leiden en ook deel uitmaken van het globale management team van i-MIND.

Over 3i-MIND

3i-MIND is pionier in een nieuwe categorie van technologie waarbij gegevens, operatieve know-how en menselijke intuïtie een hefboomeffect leveren en op de meest geavanceerde wijze de waarde van intelligentie en inzicht weten te benutten. Tot onze klanten behoren de meest veeleisende regerings- en veiligheidsorganisaties ter wereld, stadsautoriteiten en wetshandhavingsinstellingen. Wij passen baanbrekende technologieën toe, zoals machine-inzicht, modellering en beleidsondersteuningssystemen op ons eigendoms 3i-MIND framework. Op deze wijze kan allesomvattende kennis in real-time worden opgedaan, zelfs in de meest complexe omgevingen. Voor meer informatie kunt u terecht op www.3i-MIND.com of volg ons op Twitter op @3iMIND.

Over iJET International

iJET International, Inc. (iJET) is een door intelligentie gedreven leverancier van zakelijke flexibiliteit en risicobeheeroplossingen aan bijna 500 multinationale bedrijven en regeringen – door hen bij te staan met overleven en welvarend te zijn temidden van de globale bedreiging aan de personen, installaties en levensketeneigendommen.

De diensten van iJET, een team van intelligentie-analisten van wereldklasse, en de gepatenteerde technologische oplossingen van Worldcue® Global Control Center voorzien beleidsmakers en organisaties van real-time informatie, zodat zij bedrijfsonderbrekingen kunnen anticiperen, een respons hierop kunnen geven en hieruit tevoorschijn kunnen komen vanuit een concurrentiepositie. De oplossingen van iJET’s Worldcue leveren besluitvormers tijdig tot actie zettende intelligentie met betrekking tot potentiële storingen en opkomende gevaren waaraan werknemers, bedrijfsactiva en leveranciers aan blootgesteld dreigen te worden.

Voor meer informatie kunt u terecht op: www.iJET.com

Toekomstgerichte verklaringen

Bepaalde verklaringen in dit persbericht bevatten toekomstgerichte verklaringen binnen de betekenis van toepasbare veiligheidswetten. Toekomstgerichte verklaringen omvatten verklaringen met betrekking tot de kansen op groei en de mogelijke voordelen in verband met de aankoop van iJET door 3i-MIND. Lezers worden gewaarschuwd niet te veel vertrouwen te hechten aan dergelijke verklaringen. Deze verklaringen zijn onderhevig aan bepaalde veronderstellingen, risico´s en onzekerheden, waaronder de onzekerheid met betrekking tot de verkoopprestaties en inkomsten van iJET in de toekomst, de capaciteit van 3i-MIND om het product van de bedrijven op succesvolle wijze op de markt te brengen, de aanvaarding van de klant voor producten van de gecombineerde bedrijven, het risico dat verwachte synergieën als resultaat van de aankoop niet verwezenlijkt worden en het risico dat er onverwachte kosten worden aangegaan voor het integreren van de bedrijven. Deze en andere risico's kunnen ertoe leiden dat de werkelijke resultaten, behaalde prestaties of ontwikkelingen wezenlijk kunnen verschillen van de resultaten, behaalde prestaties of ontwikkelingen die door zulke toekomstgerichte verklaringen worden uitgedrukt of gesuggereerd. 3i-MIND neemt niet de verplichting op zich toekomstgerichte verklaringen bij te werken of te herzien als gevolg van nieuwe informatie voor toekomstige gebeurtenissen of anderszins, behalve wanneer dit uitdrukkelijk vereist wordt door de wet.

iJET, Worldcue en Travel Intelligence zijn geregistreerde handelsmerken en eigendom van iJET.

Zie voor illustraties en bijlagen de Multimedia Galerij: https://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=6657445&lang=nl

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
APCO Worldwide

Carol Bradford, 202-478-3588

Deel: ' iJET International neemt 3i-MIND over '


Lees ook