(khn logo)

IJSVAK'99 hét evenement voor bedrijven die met ijs werken

Persbericht, 15 januari 1999

WOERDEN - 15 januari 1999 – IJsvak ’99 vindt plaats op 23 en 24 februari in Hotel Vianen te Vianen. Deze vakbeurs voor de ijsbranche wordt voor de zesde keer georganiseerd door de sector IJsfrica van Koninklijk Horeca Nederland. Op dinsdag 23 februari 1999, tijdens de eerste dag van IJsvak ’99, vindt de vakwedstrijd ‘De Gouden IJsspatel’ plaats. Naar verwachting zullen ongeveer honderd ijsbereiders uit binnen- en buitenland met elkaar wedijveren om het lekkerste chocolade-ijs te draaien uit een zelf ontwikkelde receptuur. Op woensdag 24 februari kunnen zowel de deelnemers van de Gouden IJsspatel als andere ijsbereiders deelnemen aan de vakwedstrijd ‘De Gouden IJscoupe’. In 6 minuten moeten de deelnemers vier identieke ijscreaties maken en presenteren aan een deskundige jury. Deelnemers kunnen kiezen voor deelname aan beide wedstrijden of één van de wedstrijden, maar diegene die over beide vakwedstrijden opgeteld de meeste punten behaalt, wordt uitgeroepen tot IJsvakman/vrouw van het Jaar 1999.

Naast de vakwedstrijden vinden tevens een aantal workshops plaats over de hygiënecode voor de Ambachtelijke IJsbereiders; "Hoe werkt deze nu in de praktijk?". Dit is de evaluatie na een jaar praktijk ervaring met deze hygiënecode. In andere workshops wordt aandacht besteed aan marketing en receptuur-mysterie.

Het doel van deze vakbeurs is dat de bezoekers aan IJsvak ’99 volledig geïnformeerd het nieuwe seizoen kunnen starten.

IJsvak ’99 begint beide dagen om 10.30 uur, de deuren sluiten om 18.00 uur.

Deel: ' IJSVAK'99 hét evenement voor bedrijven die met ijs werken '




Lees ook