Gemeente Haarlemmermeer


* Persberichten


+ 16 juli 2001

IJWEG TIJDELIJK AFGESLOTEN VOOR DOORGAAND VERKEER

Vanaf maandag 23 juli tot vrijdag 17 augustus is in Hoofddorp de IJweg voor het doorgaande verkeer afgesloten. Het betreft het deel tussen Oostzee en het Haarlemmermeerse Bos. Alle panden aan de IJweg blijven bereikbaar.
In verband met de reconstructie van de N201 is de IJweg voor al het doorgaand verkeer drie weken lang afgesloten. Dit geldt voor het gedeelte van de IJweg tussen de Oostzee en de N201 en tussen de N201 en het Haarlemmermeerse Bos. Alle panden aan de IJweg zijn voor al het verkeer bereikbaar via de Oostzee. Het tankstation R. Stom en de Keukenboerderij zijn bereikbaar via de IJweg. De panden aan de zijde van het Haarlemmermeersebos zijn bereikbaar via Adrianahoeve.
Na 17 augustus is de IJweg zoals voorheen bereikbaar. Dat wil zeggen dat de IJweg (richting Oostzee) alleen uit de richting Heemstede bereikbaar is. Verkeer vanaf de IJweg mag alleen in de richting Aalsmeer rijden. Deze situatie duurt ongeveer 5 weken. Dan rest alleen nog het aanbrengen van de asfalt toplaag en de definitieve belijning. Dit gebeurt 's nachts of in het weekend. Het kruispunt IJweg - N201 is in de periode tot eind augustus geheel afgesloten voor het fietsverkeer. Fietsers worden via het tunneltje Overbos onderdoor de N201 geleid. Daartoe wordt het tunneltje tijdelijk in gebruik gesteld. Borden geven de omleidingroute voor fietsers aan.

Aan deze tekst kunt u geen rechten ontlenen

Deel: ' IJweg in Hoofddorp afgesloten voor doorgaand verkeer '
Lees ook