il fiore healthcenters opent nieuw fitness centrum op vijfde locatie


WEERT, 20161010 -- Aan de Graafschap Hornelaan in Weert, naast het Shell tankstation, opent nog dit jaar een nieuwe vestiging van il fiore healthcenters. Na ongeveer 7 jaar zal opnieuw een fitness centrum zich vestigen binnen bedrijvencentrum De Ring. il fiore healthcenters staat voor een laagdrempelig concept waar iedereen welkom is.

De unieke combinatie van een lage prijs vanaf slechts €9,95 per maand, hypermoderne fitnesstoestellen en een zeer complete dienstverlening maakt il fiore healthcenters toegankelijk voor iedereen. Leden kunnen niet alleen voor fitness terecht bij il fiore healthcenters maar ook voor groepslessen, functionele training en virtuele spinning. Dit allemaal in combinatie met zeer ruime openingstijden, zowel doordeweeks als in het weekend.

Elke vestiging van il fiore healthcenters is gevestigd in een woonwijk, altijd toegankelijk en waar nodig en wenselijk wordt de vinger aan de pols gehouden om de leden te begeleiden en deskundig te adviseren. Hoewel het niveau van de dienstverlening zeer hoog is, zijn de kosten van het basis lidmaatschap erg laag, zodat zoveel mogelijk mensen er gebruik van kunnen maken.

De club aan de Graafschap Hornelaan opent volgens de planning in december 2016 haar deuren. Wie zich van tevoren inschrijft als lid, kan daarmee een flink voordeel boeken. De zogeheten pre-sale is inmiddels van start gegaan. Ook kan men vanaf heden terecht op de website www.ifhc.nl voor informatie. Daarbij is onze klantenservice bereikbaar via het e-mail adres info@ifhc.nl. 


Deel: ' il fiore healthcenters opent nieuw fitness centrum op vijfde locatie '
Lees ook