Persbericht: Ilse introduceert "betalen per click through"

Eindhoven, 2 februari 2000

Nieuwe revolutionaire adverteerders mogelijkheid.

Ilse, de drukst bezochte site op het internet in Nederland, introduceert met onmiddellijke ingang een nieuwe manier van adverteren; betalen per "click through". Dit betekent dat adverteerders voortaan op een gegarandeerd aantal bezoekers naar hun site kunnen rekenen en dus vooraf weten waar ze voor betalen. Deze manier van adverteren is een aanvulling op de reeds bestaande traditionele mogelijkheden om te adverteren bij Ilse.

Ilse is de enige partij in Nederland die met betalen per "click through" garanties afgeeft met betrekking tot het aantal bezoekers als gevolg van een advertentie campagne. Hiermee speelt Ilse in op de sterke behoefte van adverteerders om te meten wat online adverteren oplevert.

Ilse werd opgericht in 1996 en heeft in korte tijd een sterke positie verworven als belangrijkste Nederlandse zoekmachine. Uit een recentelijk NIPO onderzoek blijkt dat Ilse de populairste en bekendste zoeksite in Nederland is . Naast het zoeken op internet, biedt Ilse een uitgebreid overzicht van het actuele nieuws, sport en ontspanning en heeft Ilse Nederlands grootste chat box.

Deel: ' Ilse komt met nieuwe mogelijkheid voor adverteerders '
Lees ook