Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Ilse media gaat samenwerkingsverband aan met ing

Amsterdam, 26 juni 2002.
Vanaf vandaag heeft Freeler.nl, de portal van de populaire ISP van ING, een nieuw gezicht. De site is het resultaat van de samenwerking tussen ilse media en Freeler. De expertise van ilse media op het gebied van portals moet er voor zorgen dat bezoekers van Freeler.nl nog beter bediend worden dan voorheen.

Nieuwe diensten
Niet alleen het uiterlijk van de portal is onder handen genomen, maar ook de inhoud is uitgebreid. Zo kunnen bezoekers van de site vanaf nu gebruik maken van de zoektechnologie van ilse.nl en klikken ze direct naar het laatste nieuws dankzij de headlines van NU.nl. Bovendien zullen enkele populaire ilse diensten, zoals ilse auto en ilse vakantie, worden ondergebracht op de portal. De financiële content van Freeler.nl wordt verzorgd door ING.

"Met deze samenwerking slaat ilse media een nieuwe, doch logische weg in. Onze specifieke kennis op het gebied van internet content sluit nauw aan bij de doelstellingen die ING met Freeler voor ogen heeft." aldus Paul Molenaar, algemeen directeur van ilse media.

Over ilse media
ilse media is met meer dan 170 miljoen paginabezoeken per maand de grootste internetuitgever van Nederland. Ze is de uitgever van Startpagina.nl, ilse.nl, de gratis e-mailsite dolfijn.nl, de nieuwssite NU.nl en het populaire chat.nl. Met haar activiteiten bereikt ilse media meer dan 60% van alle Nederlandse internetgebruikers.

EINDE PERSBERICHT

Deel: ' Ilse media gaat samenwerkingsverband aan met ing '
Lees ook