PERSBERICHT: Ilse publiceert Privacy Verklaring

Aanbieders van informatie op internet kunnen steeds meer te weten komen van hun klanten. Op basis van gedrag en ingevulde informatie kunnen profielen van gebruikers worden gemaakt. Op basis van deze profielen kunnen internet diensten aan persoonlijke wensen worden aangepast. De profielen bieden aanbieders van internet diensten natuurlijk ook commerciële mogelijkheden.

Ilse verzamelt ook gegevens over haar gebruikers, onder meer bij haar gratis e-mail dienst Dolfijn. Terecht vragen gebruikers zich in toenemende mate af hoe en waarvoor de over hun bekende informatie wordt gebruikt. Om haar gebruikers hierover te informeren heeft Ilse een Privacy Verklaring gepubliceerd. Deze verklaring is te vinden op
https://www.ilse.nl/?COMMAND=help;HELP=privacy .

In de verklaring staat hoe Ilse de door haar verzamelde gegevens gebruikt. Ilse hoopt met de verklaring duidelijkheid te verschaffen aan haar gebruikers.

Over Ilse

De Ilse search engine is met ruim 25 miljoen pageviews per maand één van de populairste sites van Nederland. De Ilse search engine wordt net als Dolfijn, Ilse Chat, Ilse Kaart Service en andere diensten geëxploiteerd door Ilse Publishing B.V.

Zoekwoorden:

Deel: ' Ilse publiceert Privacy Verklaring '
Lees ook