Euronext Brussels

Persberichten - 01/10/2001

Think-Media Concepts NV(De Beukelaar) - Djungo - The Content Catalyst

Think-Media Concepts NV - Djungo The Content Catalyst

Imagination In Motion NV en Think-Media Concepts NV worden geïntegreerd tot één onderneming

Zaventem - Imagination In Motion NV en Think-Media Concepts NV (voorheen Bumble-Bee N.V.), deelnemingen van Think-Media NV voor resp. 33 % en 100 %, worden geïntegreerd tot één onderneming, die marketingconcepten en diensten zal ontwikkelen op basis van print, 2D- en 3D-technologie en content.

Onder de naam Djungo zal de nieuwe entiteit zich richten op marketingconcepten waarbij synergie wordt gecreëerd tussen reclame, (entertainment)content en media. Door het creatief inzetten van deze drie elementen, bewerkstelligen deze concepten extra bereik, communicatieve impact en klantenbinding voor de adverteerder, de content-eigenaar en de media-exploitant.

De integratie van beide bedrijven is ingegeven door het feit dat zij dezelfde strategie nastreven met complementaire producten en diensten. Zodoende bestaat er een belangrijke synergie op het gebied van marketing & verkoop, kostenbeheersing en know-how. Het aanbod van diensten en producten zal worden uitgebreid. Na afvloeiing van 6 medewerkers zal het Djungo-team een 35-koppige bezetting kennen. Think-Media NV zal een meerderheidsbelang in de geïntegreerde vennootschap aanhouden.

Think-Media NV is een mediagroep die genoteerd is op Euronext Brussels. De participaties op het gebied van media omvatten Imagination In Motion NV en Think-Media Concepts NV (weldra Djungo NV, het conceptenbedrijf), Business Panel NV en Publi-Ritz NV, de buitenreclamebedrijven alsook Streep NV, dat reclameconcepten voor het openbaar vervoer commercialiseert, Falcom NV, specialist in real time informatievoorziening voor het openbaar vervoer. Think-Media NV heef eveneens een participatie in De Vrije Pers NV, uitgever van P- Magazine, Ché en Teek, in de commerciele radio 4FM Groep NV en in Think-Media Partners BV te Nederland.Think-Media NV heeft tevens een belang van 69,75 % in de vastgoedspecialist DB Invest NV.

voor verdere informatie
Frank Van Damme
secretaris-generaal van Think-Media NV tel: 02-290 11 11

Bron: Think-Media Concepts NV(De Beukelaar) Provider: Euronext Brussels

Deel: ' Imagination In Motion en Think-Media Concepts fuseren '
Lees ook