BNO

De sprekers zijn tot de verbeelding sprekende personen die op grond van visie, autoriteit en specifieke kennis een aantal prikkelende toekomst-scenario's gaan presenteren.

'IMAGINE...', 13 NOVEMBER 1999

8 NOVEMBER 1999 - BNO-NIEUWS

Imagine... KOMT ALLEN!

Vrijdagavond 13 november 1998: 450 ontwerpers verzamelden zich in de Nicolaikerk te Utrecht om te luisteren naar 13 vakgenoten die elk in 13 minuten hun persoonlijke design-horror-story vertelden. Een leerzame en hilarische avond waar nog lang over gesproken is, en waar hoe dan ook een vervolg op moest komen. Bij dezen dus. Vrijdag 19 november 1999: 'Imagine...'
Imagine, stel je voor, dat is het thema van wat een inspirerende avond gaat worden over de nabije toekomst. Een toekomst waar ontwerpers weliswaar vorm aan geven, maar die meestal wordt bedacht door anderen. En juist die anderen willen we op deze avond aan het woord laten komen. De sprekers zijn tot de verbeelding sprekende personen die op grond van visie, autoriteit en specifieke kennis een aantal prikkelende toekomst-scenario's gaan presenteren. Dit alles met als tweeledig doel het relativeren van ons vakgebied en het stimuleren van de fantasie. De sprekers zijn:

- Ashok Bhalottra, Kuiper Compagnons, boetseren met idealen
- Goos Geursen, FHV BBDO, virtuele tomaten en conceptuele pindakaas
- Josephine Green, Philips Design, over consumer behaviour & new ethics
- Huibert Groenendijk, Proforma Industrieel, over new horizons
- Eckart Wintzen, ex-BSO, nu Ex'tent, over nieuwe economie

Datum: vrijdag 19 november
Locatie: wederom de Nicolaikerk te Utrecht
Nieuw: goed geluid!
Kosten: ca. f 99,- (inclusief diner, licht, rook, en een party achteraf)
Dus: alvast noteren in je agenda, een uitnodiging volgt!

Deel: ' Imagine... bijeenkomst van ontwerpers in Utrecht '
Lees ook