Ingezonden persbericht

Amsterdam (Nederland), 5 maart 2003


Onderwerp: Imation tijdens CeBIT 2003

Geachte redactie,

Van 12 tot en met 19 maart toont Imation haar nieuwe data-opslagproducten op de CeBIT in Hannover, Hal 21, stand B 29. Imation is ontwikkelaar, fabrikant en leverancier van magnetische en optische, verwisselbare opslagmedia.

Noviteiten op de Imation-stand zijn:

* FlashGO! 2.0 (een geheugenkaartlezer/schrijver die zes geheugenkaartformaten ondersteunt). De nieuwste versie van de FlashGO! heeft een USB aansluiting en meerdere sleuven;
* 52x CD-R media;

* 24X US CD-RW;

* Imation AIT 3-tape (opslagcapaciteit 230 gigabyte);
* Storage Configurator (dit on line opslagadvies geeft computergebruikers en beheerders snel een aanbeveling voor een opslagoplossing voor hun netwerk). Daarnaast toont Imation al haar DVD-media, waaronder DVD-R, DVD-RW, DVD+R, DVD+RW en DVD-RAM en toont ze haar erfenis van meer dan 50 jaar aan kennis en ontwikkeling in de tapemarkt voor data-opslag.

Als u graag de persmap van Imation wilt ontvangen die tijdens CeBIT 2003 beschikbaar komt, dan kunnen wij u deze uiteraard op 12 maart toesturen. Wij verzoeken u onderstaand antwoordformulier in te vullen en aan ons te retourneren, per email marije@l-dj.nl of per fax 00 31 (20) 638 84 17.

Vriendelijke groeten,
Lubbers & De Jong B.V.

Marije Verdouw

P.S. Tijdens CeBIT 2003 zal Lubbers & De Jong door onze collega Bert Lubbers worden vertegenwoordigd. Bert is van woensdag 12 maart tot en met donderdag 13 maart op CeBIT aanwezig en is telefonisch bereikbaar op 00 31 (653) 18 37 71.


---
0 Ja, wij komen naar CeBIT, maar ontvangen graag per post de Imation-persmap. 0 Ja, wij komen naar CeBIT en wij komen graag op de Imation-stand langs. 0 Nee, wij zijn verhinderd, maar wij willen graag de Imation-persmap ontvangen.

Adres: ________________________________________________________________________ Postcode: ________________________________________________________________________ Land: ________________________________________________________________________ Email: ________________________________________________________________________ Telefoon: _______________________________ Fax:_____________________________________
---

Zoekwoorden:

Deel: ' Imation tijdens CeBIT 2003 '
Lees ook