iMediate BV winnaar 2015 in Content Consultancy & Creation


Nationale Business Succes Award 2015: iedere zondag op RTL7 om 12:55 uur

ROTTERDAM, 20151012 -- iMediate BV is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de categorie Content Consultancy & Creation. Het bedrijf heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming met een sterke positionering, vooral in de entertainment¬wereld en de consumentenelektronica. Mede door haar grote vakkennis en ervaring heeft zij inmiddels een uitstekende reputatie opgebouwd. ‘iMediate BV wordt algemeen gezien als een van de beste bedrijven in de branche en weet haar grote kennis van custom en business publishing uitstekend te combineren met een klant- en servicegerichte aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid.’

iMediate BV is een bureau voor content marketing met een focus op retail. Zij ontwikkelt en produceert onder meer lifestylemagazines, flyers, digitale magazines, webcontent en apps voor retailorganisaties als Media Markt, Superunie, Plus, Sligro en Cook & Co. Deze middelen worden steevast ontwikkeld op basis van een heldere contentstrategie. Daarnaast creëert iMediate B2B-content voor de entertainment-, bouw- en foodmarkt. Relevante content op het juiste moment en via het juiste medium. iMediate geeft niet alleen adviezen, maar verzorgt desgewenst de gehele realisering van een item. Zij stelt zich op als een betrouwbare partner, die flexibel meedenkt met haar klanten om voor hen de (kwalitatief) beste (maatwerk)oplossingen te ontwikkelen.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in iMediate BV een van de meest vooruitstrevende bedrijven op het gebied van content creation. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij iMediate, want zij is continu bezig om haar diensten verder te verbeteren en nog beter af te stemmen op de wensen van de klant.’

Alle aspecten van publishing

De jury prijst met name het feit dat bedrijven voor alle aspecten van publishing bij haar terecht kunnen. Redactie, traffic, productie, art direction en vormgeving, maar ook de ontwikkeling van apps en QR-codes en alle content voor social media-kanalen. ‘Niet voor niets maken gerenommeerde bedrijven als Mediamarkt/Saturn, LG, De Bijenkorf en Siemens al jaren naar volle tevredenheid gebruik van de diensten van iMediate’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

Sinds dit jaar is de overname van MCP uit Doetinchem afgerond en is iMediate ook actief in de food/horeca­sector, met het blad Boodschappen – gericht op de supermarktbranche – als belangrijkste speerpunt. Het bedrijf valt op bij de Nominatiecommissie door de uitstekende reputatie die het in de branche heeft. ‘In een markt die continu in beweging is, weet iMediate BV door haar vooruitstrevende instelling uitstekend te anticiperen op nieuwe ontwikkelingen en is zij haar concurrenten vaak een stap voor.’

Meer informatie: https://www.imediate.nl/

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

 De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2015), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks tot einde 2015 te volgen op RTL 7, zondags om 12:55 uur.


Deel: ' iMediate BV winnaar 2015 in Content Consultancy & Creation '
Lees ook