Ingezonden persbericht

IMTECH ICT ONTVANGT AVAYA 'TRULY CONVERGENCE PARTNER'-AWARD

Bevestiging toename inzet convergente en IP-oplossingen

TER PUBLICATIE: 28 JANUARI 2003

NIEUWEGEIN - Avaya, leverancier van communicatienetwerken voor de zakelijke markt, heeft tijdens het jaarlijkse EMEA BusinessPartner Forum in Brussel de 'Truly Convergence Partner'-award uitgereikt aan Imtech ICT. Deze Avaya BusinessPartner, met de eerste Nederlandse accreditatie voor zowel voice- als dataoplossingen, heeft ruim geïnvesteerd in training, testen en marketing & sales en is daardoor goed uitgerust om concrete toegevoegde waarde te leveren voor de Enterprise Class IP Solutions (ECLIPS) van Avaya.

De inspanningen van Imtech hebben geleid tot een uitgebreid klantenbestand waarvoor het bedrijf zowel voice- als dataoplossingen van Avaya heeft geïmplementeerd. Hiertoe behoren de Gemeente Alkmaar en Mercedes-Benz.

Met het ECLIPS-portfolio van Avaya biedt Imtech bedrijven een consistente en kosteneffectieve route naar een gemeenschappelijk en convergent spraak- en datanetwerk en applicatie-infrastructuur. Klanten kunnen daardoor de investeringen in hun bestaande infrastructuren optimaal beschermen en deze naar een hoger plan brengen door in eigen tempo te migreren, waardoor de voordelen van IP-telefonie binnen handbereik komen. Dankzij de op open standaarden gebaseerde hardware en software van de ECLIPS-oplossingen kunnen bedrijven apparatuur en applicaties van derde leveranciers eenvoudig integreren in hun netwerken. Imtech is dankzij de opgebouwde expertise uitstekend toegerust om dit soort migratietrajecten te verzorgen.

"De 'Truly Convergence Partner'-award is in het hele EMEA-gebied in 2002 slechts twee keer uitgereikt. Dat bevestigt het exclusieve karakter ervan en is een erkenning van het belang dat Avaya hecht aan onze samenwerking", zegt Peter Brandenburg, directielid van Imtech ICT. "Zeker nu de markt de voordelen van geïntegreerde communicatiesystemen ontdekt, kunnen we deze behoefte samen met Avaya op een constructieve manier invullen met de juiste oplossingen en kennis."

Ron van Ommeren, directeur BusinessPartner Nederland van Avaya: "Imtech heeft zich in de loop der jaren bewezen als een betrouwbare partner die continu op zoek is naar mogelijkheden om haar kennis en expertise uit te breiden en aan te scherpen. Deze erkenning onderstreept dat de professionele organisatie van Imtech ICT zeer goed uitgerust is en zich opstelt als een innovatieve partner die net als Avaya vertrouwen heeft in het succes van convergente communicatie."

# # #

Avaya

Deel: ' Imtech ICT ontvangt Avaya 'truly convergence partner'-award '
Lees ook