Gemeente Axel

VRIJWILLIGERS GEVRAAGD

In Jeugdcentrum aandacht voor doelgroep 12- tot 16-jarigen

WERKT U MEE AAN EEN ACTIVITEITENPROGRAMMA?

Sinds 10 maart is het Jeugdcentrum Axel aan de Walstraat geopend. In het centrum worden allerlei activiteiten georganiseerd voor de jeugd van Axel. Vooral voor de jongeren van 12 tot 16 jaar zoeken we mensen die willen helpen om activiteiten op te zetten. Wij doen hierbij dan ook een beroep op u om u hiervoor in te zetten!

Met de hulp van ouders en andere volwassen vrijwilligers kunnen wij een leuk activiteitenprogramma opzetten voor de doelgroep 12- tot 16-jarigen. Hierbij denken we aan het begeleiden van (buiten)sportactiviteiten, het organiseren van binnenactiviteiten, toezicht houden en jongeren helpen bij klussen en andere creatieve activiteiten. Eigen, uitvoerbare ideeën van jongeren, ouders en vrijwilligers zijn van harte welkom!

Nadere informatie
Hebt u interesse of wilt u eerst meer weten, loopt u dan eens binnen bij het Jeugdcentrum, Walstraat 39 in Axel. Of bel ons even: telefoon 567350 (als u inspreekt op het antwoordapparaat bellen wij u zo spoedig mogelijk terug). Het directe e-mailadres van Ellen van Helsland, jeugd- en jongerenwerkster in het Jeugdcentrum, is jeugdaxel@zeelandnet.nl

Zoekwoorden:

Deel: ' In Jeugdcentrum Axel aandacht voor jongeren '
Lees ook