INCH (ex- Maywood) scoort met 'Late at Night' in het buitenland


Boxtel, 20130814 -- "Late at Night" laat opnieuw van zich horen. Ruim dertig jaar geleden was het een dijk van een hit in geheel Europa en ver daarbuiten. Anno 2013 is het nummer wederom de internationale hitlijsten binnengekomen, maar dit keer komt het succes echter van INCH (ex-Maywood zangeres).

INCH (ex- Maywood) scoort met 'Late at Night' in het buitenlandOp deze nieuwe eigentijdse versie heeft INCH de samenwerking gezocht met de frontman van de SOCA BOYS die zich tegenwoordig Van B. Soca laat noemen. De nieuwe 'Late at Night' is een erg 'vette' en swingende plaat geworden. Het nummer is zo succesvol dat het de hitlijst van de MegaCharts Top 50 in Mallorca heeft gehaald. 'Late at Night (ft.Van B.Soca) komt daar de Top 10 binnen op nummer 4.

De clubs en discotheken op Mallorca en Ibiza hebben het nummer omarmd en draaien het helemaal grijs. Het ligt dan ook voor de hand dat, als de Nederlandse discogangers weer huiswaarts keren, zij het nummer ook in de Nederlandse clubs willen horen. INCH heeft speciaal voor deze clubs een nieuwe single laten maken met daarop zowel haar zomerhit van 2013 "Late at Night (ft. Van B. Soca)" als de zomerhit van 2012 "RIO". INCH verblijft momenteel in Spanje vanwege diverse optredens langs de Costa's. Blijf bij en volg haar op Twitter en Facebook of bezoek www.inch.nu


Deel: ' INCH (ex- Maywood) scoort met 'Late at Night' in het buitenland '
Lees ook