INDEPENDENT POWER SUPPLY (I.P.S.)

Independent Power Supply, is een jonge vooruitstrevende organisatie die zich sterk maakt in een liberaliserende energiemarkt. Mede door haar ruime ervaring in de energiemarkt zal I.P.S. inspelen op deze enorme markt. Haar voornaamste werkzaamheden bestaan uit de verkoop van zelf opgewekte energie (elektra en warmte).

Het zal u niet ontgaan zijn; alle commotie omtrent de liberalisering van de energiemarkt. Wat voor gevolgen heeft dit nu voor het investeren in een wkk installatie?
Steeds vaker komen wij bij bedrijven de spreuk schoenmaker blijf bij je leest tegen. En terecht want waarom zou u buiten uw core-business investeren. I.P.S. heeft als hoofdactiviteit het plaatsen van wkk installaties. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ook de investering van een dergelijke (bestaande) centrales overgenomen wordt.

Door hogere (comfort)eisen en energieheffingen zijn de energiekosten over de afgelopen 20 jaar aanmerkelijk gestegen. Hierdoor zullen de energiekosten een steeds groter aandeel krijgen in het totale budget van ondernemingen en instellingen. De noodzaak tot verlaging van deze kosten zal dan ook door iedereen worden erkend.
Door de ontstane behoefte aan energiekostenverlaging zijn tal van energiebesparende technieken, materialen en maatregelen op de markt gekomen. De grote hoeveelheid aan technieken, het verkeerd toepassen, en inregelen ervan, vergroten echter het risico van een potentikle investering.

I.P.S. neemt uw investeringsrisico weg door zelf in de installatie te investeren. U betaalt alleen voor de energie die u daadwerkelijk afneemt en dat uiteraard tegen gereduceerde tarieven. Het enige wat door u ter beschikking gesteld dient te worden is een locatie waar de wkk geplaatst kan worden. Buiten de investering neemt I.P.S. ook de kosten voor het wkk-gas, onderhoud, afschrijving en renteverlies voor haar rekening. De overige elektriciteit wordt nog door het openbare net geleverd terwijl tijdens de extreem koude maanden de ketel installatie bijstookt.

Voordelen wkk


- Financikle besparing

- Energiebesparing van ca. 30%

- Reductie van de Nox uitstoot

- Geen transportverliezen

- Te gebruiken als Noodstroomaggregaat

- Peakshaving

Toepassingen warmte/kracht koppeling

Enkele voorbeelden waar warmte/kracht koppeling toegepast kan worden zijn:
- Zwembaden

- Ziekenhuizen

- Hotels

- Stortgasprojecten

- Rioolwaterzuiveringen

- Computercentra

- Steenfabrieken

- Zuivelindustrie

- Industrie

- etc.

Independent Power Supply
Kaasjeskruid 16
3824 NW Amersfoort
Peter Stor
Tel: 033-4571883
Fax. 033-4571884
E-mail. info@power-supply.demon.nl
Web-site. http://www.power-supply.demon.nl/english/index.htm

Deel: ' Independent Power Supply speelt in op energiemarkt '
Lees ook