Indoor Trampolinepark: de hype uit Amerika nu ook in Nederland


Utrecht-Nieuwegein, 20150409 -- Deze zomer komt de nieuwste rage uit Amerika naar Nederland. Trampolinespringen wordt in Nederland steeds populairder. Jumpersz Indoor Trampolinepark Utrecht-Nieuwegein beslaat een oppervlakte van ruim 2000 m2 en is daarmee het grootste park van de EU. Het bestaat uit diverse zones. Een Free Jump area, een trick area, een sport area (basketbal, free running, dodgeball – trefbal in een nieuw jasje), BigAirBag, een slackline area (slacklinen is het balanceren op een 5cm brede spanband) en een fun area.

Jumpersz Indoor Trampolinepark Utrecht-Nieuwegein beslaat een oppervlakte van ruim 2000 m2 en is daarmee het grootste park van de EU.De trampolineparken vinden hun oorsprong in Las Vegas. In een relatief kleine ruimte werden trampolines geplaatst voor een gokevenement. Het evenement ging uiteindelijk niet door, maar een groepje jeugd wist van het bestaan af en op hun verzoek ging het voor hun vermaak open. Zo ontwikkelde zich betaalbaar indoor vermaak voor de doelgroep – jeugd in de leeftijd van 13 tot 25 jaar. Echter is gebleken dat trampolinespringen geschikt is voor alle leeftijden voor wie zich fit genoeg voelt of fit wilt gaan voelen. In trampolineparken kan de jeugd hun skills tonen en chillen maar ook andere doelgroepen vinden hun weg naar een modern trampolinepark voor sporten, fun en teambuilding.

Emile van Westing van Jumpersz:

Jumpersz Indoor Trampolinepark wordt de nieuwe hype in Nederland! 2000 m2 met o.a.: jumpen, angular trampolines, trick area, dodgeball, foampit, BigAirBag etc. De combinatie van fun, sporten en teambuilding maakt de formule een succes. De expertise van Sidijk op het gebied van trampolinebouw alsmede de ervaring en passie van de ondernemers heeft geresulteerd in een gouden samenwerking!

Klaas Siderius van Sidijk BV:

Sidijk realiseert al jaren indoorvermaak in de vorm van onder andere binnenspeeltuinen. Daarnaast is Sidijk leverancier van vele professionele sportattributen aan diverse afnemers, waaronder de Olympische Spelen. Door topsport te combineren met leisure (vrije tijd) was de stap naar trampolineparken klein. In voorbereiding op deze snel groeiende markt heeft Sidijk zich een vol jaar gericht op onderzoek en ontwikkeling en was nu de tijd rijp om het op de markt te brengen.

Vanuit de binnenspeeltuinsector zijn we in contact gekomen met Emile van Westing en er was meteen een klik. Emile is ambitieus en vol goede ideeën. Sidijk heeft met haar expertise zijn ideeën kunnen uitwerken in wat nu Jumpersz gaat worden. Het grootste en coolste trampolinepark van de EU!Noot voor redacties:

Deel: ' Indoor Trampolinepark de hype uit Amerika nu ook in Nederland '
Lees ook