Inepro’s SCR708 RFID-lezer past altijd


Nieuw-Vennep, 20160920 -- Inepro introduceert de nieuwste contactloze kaartlezer met een grote leesafstand en snelle uitlezingen. De SCR708 is Inepro’s nieuwste RFID-lezer en de opvolger van de DCR707/708.G en de MCR707/708. Naast het aangepaste compacte design komt de lezer met alle voordelen van de vorige edities en sterkere prestaties.

Inepro’s SCR708 RFID-lezer past altijdPrestatie SCR708 lezer

Inepro’s SCR708 is een contactloze/RFID-lezer, die ingebouwd kan worden in diverse apparaten zoals een Multifunctionele printer, kassa, laptop of pc. De USB-versie is eenvoudig te configureren en werkt via toetsenbord emulatie.

De nieuwste aanvulling op Inepro’s kaartlezer serie, ondersteunt alle kaart technologieën in de 13,56 MHz en de 125 kHz reeks, wat het mogelijk maakt om verschillende RFID-standaarden te gebruiken binnen een organisatie. De SCR708 leest snel en simultaan RFID-kaarten en gebruikt encryptie technologieën om een hoge mate van veiligheid te garanderen.

Op verschillende manieren toepasbaar

De SCR708 kan voor verschillende doeleinden en oplossingen worden gebruikt, zoals gebruikersidentificatie ten behoeve van toegangscontrole, printen, kopiëren, scannen en het managen van een catering omgeving. Naast de koppeling van de RFID-lezer met Inepro’s DocuPRO, CashPRO en AccessPRO kan de SCR708 ook geïntegreerd worden met software van derde partijen.

Strakker design

Tijdens het ontwerpproces van Inepro’s nieuwe RFID-lezer is een rechthoekige vorm gekozen om de SCR708 een eleganter exterieur te geven. De nieuwe afmetingen van de RFID-kaartlezer maken het mogelijk dat de SCR708 zelfs in de kleinste kaartcompartimenten kan worden ingebouwd (54x16mm).

De RFID-lezer’s functionele ledlampjes informeren u over de connectie, errors, kaartdetectie en een succesvolle uitlezing en alles is ingebouwd in een duurzame slijtvaste behuizing. Inepro heeft ook een beugel ontworpen met hetzelfde design, deze verzekert de USB-kabel in de behuizing zodat de veiligheid in elke omgeving is gewaarborgd.

De SCR708 is als USB-versie verkrijgbaar vanaf 20 september 2016. Voor meer informatie: www.inepro.com/cardreader, e-mail sales@inepro.com of bel ons via +31 (0)252 744044.Noot voor redacties:

Deel: ' Inepro’s SCR708 RFID-lezer past altijd '
Lees ook