Gemeente Den Haag


28 oktober 1999

INFO-DOE DAG 55-PLUSSERS IN NEDERLANDS CONGRES CENTRUM

Op zondag 7 november 1999 organiseert de Dienst Onderwijs, Cultuur en Welzijn, afdeling Sportsupport, de INFO-DOE-DAG voor 55-plussers in het Nederlands Congres Centrum te Den Haag. De activiteiten waaraan de deelnemers kunnen meedoen starten in de Jan Steenzaal om 12.00 uur en duren tot 17.00 uur. De zaal is om 11.30 uur open. De entree bedraagt fl. 5,-- per persoon met een Ooievaarspas fl. 2,50

De INFO-DOE-DAG heeft als doel Haagse ouderen te informeren over sport- en bewegingsmogelijkheden die Haagse organisaties en verenigingen te bieden hebben. De bezoekers mogen actief deelnemen aan sport- en bewegingsactiviteiten zoals country- line, volksdansen, gymnastiek, oud-hollandse spelen, koersbal en schaken. Ook vindt er een demonstratie buikdansen plaats waarbij de bezoekers uitgenodigd worden hieraan deel te nemen.

Onder de actieve ouderen vindt de verkiezing sportiefste man en vrouw plaats. Organisaties en verenigingen hebben de voor hun sportiefste man en vrouw kunnen voordragen. De prijs wordt toegekend in drie leeftijdscategorieën : 55-65 jaar, 65-75 jaar en 75+.

Het Nederlands Congres Centrum is gelegen aan het Churchillplein 10, te Den Haag en is bereikbaar met het openbaar vervoer : tram 7, 8 , 10 en bus 4.

Voor meer informatie over de INFO-DOE-DAG kunt u bellen met de Sport-info-lijn 070 - 353 7272

Deel: ' Info-doe dag 55-plussers in Nederlands Congres Centrum '
Lees ook