Ingezonden persbericht

Info Opleiders en PuntEDU sluiten strategische samenwerking

Leiden, 03 september 2001 - Info Opleiders, trainingsinstituut op het gebied van standaard- en maatwerksoftware voor informatisering en automatisering en partner van Microsoft, heeft onlangs een strategische alliantie gesloten met PuntEDU.

Het betreft de gezamenlijke marktbenadering met diverse trainingen voor bedrijven die zich bezighouden met e-business. Info Opleiders neemt binnen deze samenwerking de technische en applicatietrainingen voor haar rekening. PuntEDU continueert de eigen ontwikkelde strategische management- en marketingtrainingen.

Info Opleiders heeft een rijke staat van dienst op het gebied van trainingsontwikkeling en beschikt over de benodigde didactische visie en knowhow. Tevens is de samenwerking geheel in lijn met de reeds ingezette uitbreidingsactiviteiten van de organisatie in de e-business-sector en past zo in het marktsegment waarin Info Opleiders opereert.

Van Brakel, algemeen directeur van PuntEDU, zegt: "Een omgeving die zich zo snel ontwikkelt als de internetopleidingsmarkt, vraagt om verregaande specialisatie. Net als onze klanten moeten ook wij ons focussen op de core business. De samenwerking met Info Opleiders sluit aan bij de multitrainingsgedachte van PuntEDU, waarbij traditionele trainingsmethoden worden gecombineerd met nieuwe trainingsmethoden, waaronder e-learning."

De core business van het bedrijf bestaat uit het trainen en begeleiden van mensen op alle niveaus, in organisaties die zich in een e-business-georiënteerd veranderingsproces bevinden. Die veranderingen vragen om vaardigheden op het gebied van nieuwe technieken en applicaties. PuntEDU concentreert zich op marketing, management, communicatie en conceptuele aspecten binnen dergelijke trajecten.

"Trainen van nieuwe technieken en applicaties is onze specialiteit", zegt Toon Griffioen, algemeen directeur van Info Opleiders. "De samenwerking met PuntEDU biedt ons de mogelijkheid om trainingen op het gebied van e-business aan te bieden, die aansluiten op de ontwikkelingen bij onze relaties. PuntEDU en Info Opleiders vonden elkaar in het gezamenlijk streven naar kwaliteit, creativiteit en betrouwbaarheid. In een snel veranderende e-business-markt vinden wij dit belangrijke waarden. Daarnaast sluiten de trainingen uitstekend aan op onze tweede specialiteit: e-learning."

PuntEDU
PuntEDU is sinds 1997 marktleider op het gebied van trainingen in het gebruik van interactieve media met de focus op
e-business, new marketing en interactieve strategieën. Met als uitgangspunt dat de techniek nooit het doel, maar een middel is om vooraf gedefinieerde doelstellingen te bereiken. PuntEDU verzorgt situatie- analyses, training, coaching en advies. De persoonlijke benadering in combinatie met de theorie, discussies en het uitwisselen van ervaringen zorgen ervoor dat men de denkslag richting het Internet leert maken. Aan de basis van PuntEDU staan professionals met ervaring in de internetsector en de opleidingsbranche. www.puntedu.nl

Info Opleiders
Info Opleiders is sinds 1991 specialist in IT-trainings- en e-learning-projecten voor grote en middelgrote organisaties. Uiteraard staan 'partnership' en kwaliteit in de relatie met haar klanten centraal. Info Opleiders ontwikkelt eigen trainingsconcepten, gebaseerd op kwaliteit en flexibiliteit, om trainingsprojecten van de opdrachtgevers nog succesvoller te maken. Info Opleiders maakt deel uit van de Creyf's Groep. www.info.opleiders.nl

Deel: ' Info Opleiders en PuntEDU sluiten strategische samenwerking '
Lees ook