Ingezonden persbericht

Info Opleiders verzorgt als eerste in Nederland open trainingen Office XP

Nieuw blended learning-concept verhoogt effectiviteit en bespaart tijd en geld

Leiden, 8 mei 2002 - Info Opleiders, specialist in IT-trainingen en e-learning projecten en partner van Microsoft, verzorgt als eerste opleider in Nederland open trainingen Office XP volgens de blended learning-oplossing. Voorheen waren bedrijfstrainingen alleen op alle medewerkers tegelijk afstembaar. Met de blended learning-oplossing is het nu ook mogelijk de training af te stemmen op de individuele medewerker en de mogelijkheden van Office XP-trainingen te leren die daadwerkelijk nodig zijn voor de dagelijkse werkzaamheden. Door gebruik te maken van interactieve e-learning-content is de training op maat gesneden. Dit bespaart veel tijd en geld en verhoogt de effectiviteit van de training.

Het blended learning-concept is uitermate efficiënt en effectief. Door een keuze te maken uit de diverse e-learningmodules bepaalt de cursist zelf welke onderdelen hij wil leren en op welk moment. De trainer treedt hierbij op als coach zodat men direct feedback krijgt op de gestelde vragen. Na afloop van de eendaagse training bij Info Opleiders heeft de deelnemer nog een maand on line toegang tot de e-learning-content vanaf de eigen werkplek om individueel te oefenen.

Met deze open training Office XP met het blended learning concept voegt Info Opleiders twee nieuwe ontwikkelingen op trainingsgebied samen; het nieuwste pakket van Microsoft én een nieuwe manier van leren.

"Veel bedrijven zijn de afgelopen maanden gemigreerd naar Microsoft Office XP en willen nu hun personeel trainen om de nieuwe mogelijkheden die Office XP biedt optimaal te kunnen benutten in de praktijk", aldus Yvonne Loef, commercieel directeur van Info Opleiders. "Maar om een medewerker een driedaagse training te laten volgen als deze al eerdere versies van Office heeft gebruikt, is overbodig en gewoonweg zonde van tijd en geld. Omdat onze bedrijfstrainingen volgens deze blended learning-vorm zeer succesvol zijn, hebben wij besloten de open trainingen Office XP ook in deze vorm aan te bieden."

In de periode mei en juni biedt Info Opleiders bedrijven de gelegenheid om iedere tweede medewerker van dezelfde organisatie voor de helft van de prijs te laten deelnemen.

Info Opleiders b.v.
Info Opleiders b.v., onderdeel van de SolVus Resource Group, is een vooruitstrevende organisatie die sinds 1991 trainingen verzorgt voor standaard- en maatwerksoftware, voor zowel eindgebruikers als IT-professionals van (middel-)grote organisaties. Info Opleiders b.v. neemt, waar nodig, alle administratieve activiteiten voor haar rekening indien opdrachtgevers dit wensen. Vanwege de veranderende vraag van organisaties en de individualisering van hun medewerkers ontwikkelt, implementeert en adviseert Info Opleiders sinds 1998 (tailormade) content voor e-learningtrajecten. Inmiddels zijn meer dan twintig grote e-learningtrajecten succesvol gerealiseerd (waaronder applicatietrainingen, vaardigheidstrainingen en producttrainingen) bij diverse Ministeries, in de farmaceutische industrie, het uitzendwezen, het bankwezen, de petrochemische industrie en de advocatuur. www.info.opleiders.nl

Deel: ' Info Opleiders verzorgt open trainingen Office XP '
Lees ook