Infodagen Het Roer Om: voor Nederlanders die naar Spanje emigreren


GELDERMALSEN, 19990103 -- Op zaterdag 27 en zondag 28 januari a.s. van 10.30 - 18.00 uur organiseert Het Roer Om voorlichtingsdagen voor iedereen die naar Spanje wil emigreren. Tijdens deze informele informatiebijeenkomsten, gehouden in `De Rotonde' bij Geldermalsen, kunnen toekomstige emigranten hun vragen stellen aan specialisten op diverse vakgebieden, maken zij kennis met andere toekomstige emigranten, en kunnen zij diverse lezingen volgen. Bovendien bestaat de mogelijkheid om van gedachten te wisselen met ervaringsdeskundigen.

Deze emigratiedagen worden georganiseerd door emigrantenstel Robbert Roijter en Nancy Swaanen. Begin 2005 verhuisden zij zelf naar Spanje en sindsdien beheren zij de informatieve website "Het Roer Om": Informatiepunt Emigreren naar Spanje".

Onder de almaar groter wordende groep toekomstige emigranten bestaat er veel behoefte aan betrouwbare antwoorden van deskundigen op hun emigratievragen. Ook hoort deze groep graag de ervaringen van Nederlanders die al in Spanje wonen en wil zij graag in contact komen met andere toekomstige emigranten. De emigratiedagen van Het Roer Om voorzien in deze behoeftes!

Deelnemers aan een emigratiedag krijgen na afloop een informatiepakket. Tevens bestaat de mogelijkheid om ter plaatse interessante emigratieboeken aan te schaffen.

Genteresseerden kunnen zich aanmelden via e-mail: bijeenkomst@hetroerom.com
Voor meer informatie kunt u terecht op www.hetroerom.com of op www.emigratiedag.nl Om het persoonlijke karakter van de bijeenkomsten te garanderen, is er plaats voor maximaal 125 deelnemers per sessie.


Deel: ' Infodagen Het Roer Om voor Nederlanders die naar Spanje emigreren '
Lees ook