Infographic: De 12 meest gekke Valentijnstradities


Rotterdam, 20170208 -- Datingautoriteit is recensent op het gebied van online dating. Met een vrije kijk op dating en een leuke invalshoek op het gebied van bloggen wil Datingautoriteit zich onderscheiden op het gebied van online dating reviews. Met inmiddels meer dan 800 pagina’s met blogs en reviews is Datingautoriteit hard aan de weg aan het timmeren.

Infographic: De 12 meest gekke ValentijnstraditiesDe leuke manier van content schrijven komt extra aan het licht als we kijken hoe ze inspelen op de markt. Met als voorbeeld de infographic die ontwikkeld is voor Valentijnsdag.

Omdat Valentijnsdag voor de één een geweldige traditie is en voor de andere het vervelendste commerciele dag is van het jaar heeft DatingAutoriteit de 12 meest gekke Valentijnstradities in kaart gebracht.

Met een leuke, fancy infographic wordt er beeld gegeven aan hoe Valentijn er aan toe gaat in de rest van de wereld. Wil je je baas als Valentijn? Of meerdere dagen in het jaar genieten van hartjes en rozen? Het gaat nog veel verder dan dat!


Deel: ' Infographic De 12 meest gekke Valentijnstradities '
Lees ook