Infopact ondersteunt Henk Grol op weg naar Rio


ROTTERDAM, 20130313 -- In de aanloop naar de wereldkampioenschappen judo in Brazilië is Infopact een meerjarige samenwerking aangegaan met Henk Grol. De judoka speelt een centrale rol in de nieuwe campagne van het Rotterdamse ICT-bedrijf. Het WK Judo 2013 vindt van 26 tot en met 31 augustus plaats in Rio de Janeiro.

Henk Grol: “Na mijn twee bronzen plakken op de Olympische Spelen in Beijing en Londen, richt ik me dit jaar volledig op het EK Judo in april en het WK deze zomer. Dit betekent elke dag keihard trainen om alles eruit te halen wat erin zit. Flink afzien dus. Fantastisch dat Infopact me ondersteunt om mijn ambities te realiseren.”

Erik Eising, algemeen directeur van Infopact: “Henk Grol is een toonbeeld van de bezieling die we ook met ons merk Infopact willen uitstralen. Onze geïntegreerde netwerken en communicatiediensten vormen het hart van organisaties en moeten dus altijd in topconditie zijn. Met persoonlijke aandacht voor klanten en een tomeloze inzet zorgen we ervoor dat ondernemers méér uit hun zaak kunnen halen.”

Infopact is sinds 1995 actief op de zakelijke markt. Het bedrijf is gespecialiseerd in IP-communicatie en bundelt spraak-, data- en internetdiensten op maat in een snel en veilig netwerk. Infopact levert merkonafhankelijke netwerken en kan daardoor efficiënt opereren, adviseren en service verlenen. In de Infopact campagne is Henk Grol te horen in een radiocommercial en te zien in advertenties, een online video en op infopact.nl.

Over Henk Grol
De Veendammer Henk Grol judoot al jarenlang in de internationale top in de klasse tot 100 kilogram. Naast zijn twee bronzen Olympische medailles in 2008 en 2012 werd Grol in 2008 in Lissabon Europees kampioen, behaalde hij in 2009 en 2010 een tweede plaats bij de wereldkampioenschappen in Rotterdam en Tokio en won hij meerdere Grand Prix en Grand Slam toernooien. In 2012 stond Henk Grol op nummer 1 van de wereldranglijst.

Over Infopact
Infopact Netwerk & Communicatie is sinds 1995 actief op de zakelijke markt. Infopact is specialist in IP-communicatie en bundelt spraak-, data- en internetdiensten op maat in een snel en veilig netwerk. Zij streeft ernaar om het hart van organisaties – daar waar de communicatie plaatsvindt – voortdurend in topconditie te houden. Zo kunnen haar klanten vrij ondernemen en méér uit hun zaak halen. Infopact heeft geen eigen netwerk en kan daardoor onafhankelijk en efficiënt opereren en adviseren. Zij onderscheidt zich door persoonlijke aandacht en service. Infopact is door De Betaalvereniging gecertificeerd voor pinnen over IP, door NCP Certificatie voor alarm over IP en door Nictiz als zorgserviceprovider. Het nieuwe hoofdkantoor staat in hartje Rotterdam.

Voor meer informatie: www.infopact.nl.


Deel: ' Infopact ondersteunt Henk Grol op weg naar Rio '
Lees ook