Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Informatica, Siebel Systems en Global Knowledge kiezen voor PKC

Groenekan, 5 oktober 2001 - ICT-bedrijven Informatica, Siebel Systems en Global Knowledge kiezen voor een samenwerking met Paul Kok Consultants (PKC) in Groenekan. PKC zal voor deze bedrijven de perscontacten in Nederland verzorgen.

Informatica (www.informatica.com ) schakelt PKC in voor advisering over het persbeleid en stroomlijning en coördinatie van alle perscontacten in de Benelux. Informatica is de marktleider op het gebied van data integratie software en analytische applicaties. De Informatica producten helpen de klant bij het (automatisch) integreren, analyseren en distribueren van bedrijfskritische informatie binnen (en buiten) de organisatie.

PKC zal Siebel Systems (www.siebel.com ), de toonaangevende aanbieder van eBusiness-applicatiesoftware, adviseren en ondersteunen op het gebied van Public Relations en perscontacten. Hiermee maakt PKC deel uit van Siebel Systems' communicatienetwerk dat zich uitstrekt over meer dan 37 landen.

Daarnaast verzorgt PKC voor Global Knowledge (www.globalknowledge.nl ) de coördinatie en ondersteuning van de perscontacten in Nederland. Global Knowledge is 's werelds grootste onafhankelijke aanbieder van IT-opleidingen.

Over PKC
PKC (www.pkc.nl ) behoort tot de top 10 van communicatieadviesbureaus in Nederland. Het bureau is gevestigd in Groenekan (bij Utrecht) en telt 30 medewerkers. PKC adviseert bedrijven en instellingen op het gebied van beleid, organisatie en uitvoering van in- en externe communicatie vraagstukken. Het bureau richt zich met name op de sectoren ICT, toerisme, financiële dienstverlening, gezondheidszorg en food & retail. De honorariumomzet over 2000 bedroeg dfl. 3,5 mln. Over het lopende jaar wordt een omzet van dfl. 5 mln verwacht.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Paul Kok Consultants
Lucas Stassen

Tel. 0346 - 217 117
Mobiel: 06 - 53 414 711
E-mail: lucasstassen@pkc.nl

Deel: ' Informatica, Siebel en Global Knowledge kiezen voor PKC '
Lees ook