Gemeente Houten


Informatie-avond woningen in Overdam II

23/03/99

Maandag 29 maart begint om 17.30 uur de informatie-bijeenkomst van Overdam II. Tijdens deze bijeenkomst zal HBG Vastgoed een presentatie verzorgen over de woningen in het deelplan Overdam II. Tijdens deze bijeenkomst krijgt u nadere informatie over de toekomstige woningen in het deelplan Overdam II en u kunt u alvast inschrijven als belangstellende. In dit plan worden in totaal 147 woningen gebouwd waarvan 93 comfortabele eengezinswoningen bestaande uit type ABC in een prijsklasse van circa f 290.000,--, f 340.000,-- en f 360.000,--. Daarnaast worden er ook nog twee andere typen gerealiseerd namelijk type E; dit zijn geschakelde woningen aan het water en type D (twee onder één kap woningen). Helaas is het niet meer gelukt om deze laatste twee typen ook nog te publiceren in de advertentie in het Houtens Nieuws. De woningen staan echter wel afgebeeld in de advertentie in het Utrechts Nieuwsblad van zaterdag 27 maart.

Informatie-avond
Iedereen is van harte welkom op maandag 29 maart. Het gaat hierbij om een doorlopende presentatie vanaf 17.30 tot 20.00 uur. U kunt dus vanaf 17.30 uur tot 20.00 uur op een willekeurig tijdstip binnen lopen in de raadzaal van het gemeentehuis of in het Wooninformatie-centrum. Na afloop van deze presentatie komen de panelen met woningontwerpen en platte-gronden en prijsindicatie in het Wooninformatiecentrum (WIC) te hangen.

Verhinderd?
Wanneer u niet in de gelegenheid bent om op maandagavond langs te komen kunt u vanaf dinsdag 30 maart het materiaal ook bekijken in het WIC. U kunt dan ook de beschikbare leaflets meenemen.

Copyright © De Digitale Gemeente Houten 1998 - 1999 Vragen, opmerkingen, suggesties? info@houten.com

Deel: ' Informatie-avond woningen in Overdam II gemeente Houten '
Lees ook