Gemeente Loenen aan de Vecht


Nieuwsberichten

24-05-2002
Informatieavond restauratieplan vecht (rpv) op 30 mei a.s. De komende periode staat de gemeente Loenen in het teken van de Vecht.

Informatieavond restauratieplan vecht (rpv) op 30 mei a.s. De komende periode staat de gemeente Loenen in het teken van de Vecht.

Van 21 mei t/m 20 juni wordt er in het Loenense gemeentehuis een tentoonstelling over het Restauratieplan Vecht (RPV) gehouden, in de vorm van een panelenwand met tekst en foto's. U als direct aanwonende van de Vecht kan dan ook zien welke maatregelen er reeds zijn genomen. Het RPV zal er in de komende jaren voor moet zorgen dat nog tal van elementen worden aangepakt.

In het gemeentehuis wordt op 30 mei een informatie avond gehouden. Tijdens deze avond zal tevens de uitslag bekend gemaakt worden van de fotowedstrijd 'Wensbeelden en schrikbeelden voor de Vecht'.

Het programma van de avond ziet er als volgt uit: 19.30 uur Ontvangst met koffie en thee
20.00 uur Opening van de avond door de wethouder Ruimtelijke Ordening 20.05 uur 'Water volop in beweging' door dhr. P. van Rooy ( adviseur RPV)
20.20 uur 'Restauratieplan Vecht' door mevr. M. Leloup ( projectmanager RPV)
20.35 uur koffiepauze
20.45 uur De gemeente Loenen en de Vecht door dhr. E. Munnigschmidt 21.05 uur Uitslag fotowedstrijd 'Wensbeelden en schrikbeelden voor de Vecht'
21.30 uur Afsluiting

Belangstellenden zijn van harte welkom op deze informatieavond!

Zoekwoorden:

Deel: ' Informatieavond restauratieplan Loenen a/d Vecht '




Lees ook