Stadsdeel Zeeburg

Bedrijvencentrum op Cruquius industrieterrein

12 maart informatiebijeenkomst
In stadsdeel Zeeburg wordt voor kleinschalige ondernemingen een modern bedrijvencomplex gerealiseerd op het Cruquius Industrieterrein langs de Nieuwe Vaart. Het gelijknamige bedrijvencentrum biedt ruimte aan ruim vijftig ondernemingen. Over de mogelijkheden die het bedrijvencentrum biedt, kunnen geïnteresseerde ondernemers zich laten voorlichten tijdens een informatiebijeenkomst op woensdag 12 maart tussen 16.00 en 19.00 uur in het stadsdeelkantoor aan de Cruwuiusweg 5. De bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met projectontwikkelaar Sikking Vastgoed. Uw redactie nodigen we uit voor deze bijeenkomst.

De Nieuwe Vaart is een innovatief project dat onderdeel uitmaakt van de plannen voor een brede upgrading van het Cruquius Industrieterrein, aldus stadsdeelvoorzitter Tjeerd Herrema, tevens portefeuillehouder van economische zaken. Het nieuwe bedrijvencentrum wordt gebouwd op het braakliggende oud Hoogoventerrein.

De flexibele indeling van het gebouw en het ruime aantal parkeerplaatsen maken De Nieuwe Vaart als vestigingslocatie aantrekkelijk voor bijvoorbeeld ambachtelijke bedrijven, zoals kleine aannemers, loodgieters, stukadoors, decorbouwers, timmerbedrijven en schilders. Desgewenst kan een bedrijfsruimte worden vergroot door meerdere units te koppelen en de kolomvrije indeling maak het mogelijk om vrije hoogte te creëren. De units variëren van 65 tot 600 m2 die gekocht of gehuurd kunnen worden. De ondernemers krijgen in totaal 180 parkeerplaatsen tot hun beschikking. Een aantal van de parkeervakken wordt gesitueerd op het dak. Volgens portefeuillehouder Herrema een creatieve oplossing voor het ruimtegebrek. "De schaarse grond in Amsterdam wordt zo intensief benut."

Meer informatie
Voor inlichtingen over de verkoop en verhuur van bedrijfsunits kan contact worden opgenomen met Menno Cabooter van Sikking Vastgoed, tel. (072) 567 90 30, mobiel 06 22 69 66 01 of met Marc Wolthuis van Boer Hartog Hooft Bedrijfsmakelaars, tel. (020) 540 55 20.

Zoekwoorden:

Deel: ' Informatiebijeenkomst Bedrijvencentrum Cruquius Amsterdam '
Lees ook