TIROL WERBUNG

Informatieservice voor Tirol

Informatie over vrije slaapgelegenheden en service-line in Tirol - het 'hart van de Alpen' biedt een super informatieservice voor vakantiegangers naar Tirol

Voor vakantiegangers die pas nu besluiten kerstmis of Oud & Nieuw 2000 in de bergen door te brengen, heeft de toerismecentrale in Tirol een informatieservice over vrije slaapgelegenheden ingericht. Onder het telefoonnummer +43/512/7272 horen potentiële Tirol-vakantiegangers in welke plaatsen en in welke categorieën nog plaats is. Zo kunnen zij nog snel besluiten naar Tirol te reizen. De snelste mogelijkheid om zich te informeren en om de gewenste accommodatie direkt online te reserveren, biedt TIScover onder 'www.tiscover.com/buchen'.

Vakkundige, objectieve informatie voor gasten, reizenden en gastgevers
- daarvoor zorgt de toerisme-organisatie in Tirol ook tijdens het winterseizoen 99/2000 via internet. Onder 'www.serviceline.tirol.at' kunnen actuele gegevens 24 uur online opgeroepen worden. Per mouseklik geeft de uitgebreide en geactualiseerde 'Serviceline Tirol' in het Duits en in het Engels die informatie die gasten, inwoners en gastgevers (tourismeverbanden, hotelhouders enz.) vooral interesseert.

Met topactuele verkeersinformatie, die door de Oostenrijkse automobilclub AMTC professioneel wordt gepresenteerd, nauwkeurige 5-dagen-weersvoorspellingen van de meteorologische dienst Innsbrück, die door 42 live-panoramacamera's wordt aangevuld, informatie over lawinegevaar en een overzichtelijke lijst van nuttige servicenummers, biedt deze berichtgever een competente service voor een fijn oponthoud in Tirol en voor een probleemloze aankomst en terugreis. Nieuw deze winter op het gebied van service zijn de partner ORF-On, de meestbezochte online-dienst van Oostenrijk en de Duitse spoorwegen voor reisinformatie. Vaak voorkomende vragen over 'hoe veilig is Tirol in de winter' worden beantwoord en per link komt men naar de omvangrijke service-pagina's van de regering van Tirol.

Bij vragen:
Voorlichtingsdienst Tirol Werbung, Mag. Stefan Kr.ll, Tirol-Haus, Maria-Theresien-Str. 55,
Tel: ++43/5320-185, Fax: ++43/5320-400,
e-mail: stefan.kroell@tirolwerbung.at

15 dec 99 11:54

Deel: ' Informatieservice voor vakantiegangers naar Tirol '
Lees ook