Information Builders en VLC starten unieke samenwerking


UTRECHT, 20061218 -- Information Builders, toonaangevend leverancier van Business Intelligence en integratie software, gaat samenwerken met VLC, ICT dienstverlener gespecialiseerd in Business Intelligence en Web Content Management expertise. Doelstelling van deze samenwerking is om samen succesvolle Business Intelligence oplossingen te realiseren voor klanten. De kennis en ervaring van de VLC consultants vormen een zeer sterke basis om WebFOCUS projecten te implementeren: de Business Intelligence kennis zorgt voor het tot stand komen van de juiste Business Intelligence oplossing en de webkennis zorgt voor optimale integratie in de webomgeving. Een sterke combinatie.

VLC en Information Builders hebben hoge verwachtingen van de samenwerking. Mathijs Kreugel, directeur van VLC: "WebFOCUS is een fantastische Business Intelligence oplossing, die terecht door Gartner in het leiderschapskwadrant wordt geplaatst. In het afgelopen jaar heeft een aantal grote bedrijven voor WebFOCUS gekozen en ik ben ervan overtuigd dat er de komende jaren nog vele bedrijven zullen volgen. Ik reken er dan ook op dat we een aantal mooie Business Intelligence projecten met Information Builders tegemoet gaan."

Dennis Bartels, Country Manager van Information Builders Benelux: "Information Builders kiest er strategisch voor om de implementatie van software met partners te doen. Het hebben van kwalitatief goede partners is dus van groot belang voor ons. Ik ben dan ook verheugd dat we de samenwerking met VLC nu kracht bijzetten met een partnerovereenkomst."

Over Information Builders
Information Builders ontwikkelt software voor Business Intelligence en Integratie/SOA waardoor alle informatie in een organisatie gemakkelijk en snel beschikbaar komt op strategisch, tactisch en operationeel niveau, binnen en buiten de organisatie. Information Builders heeft meer dan 12.000 klanten ter wereld, waaronder de meeste Fortune Top 100-bedrijven en Amerikaanse overheidsdiensten. Met meer dan 1600 medewerkers in 47 vestigingen wereldwijd realiseert Information Builders jaarlijks een omzet van meer dan USD 300 miljoen met zijn producten WebFOCUS (Business Intelligence) en iWay (Integratie/SOA).

WebFOCUS software biedt betrouwbare en flexibele rapportage vanuit alle databronnen - van legacy-systemen tot datawarehouses. De iWay Software oplossingen vergemakkelijken integratie en de implementatie van servicegeorinteerde architecturen (SOA). Meer informatie kunt u vinden op www.informationbuilders.nl.

Over VLC
VLC is een ICT dienstverlener die is gespecialiseerd in het leveren van Business Intelligence en Content Management expertise. Het belangrijkste onderscheidend vermogen van VLC zijn haar medewerkers: (tool)specialisten met een afspraak = afspraak mentaliteit en passie voor hun vak. Door de jaren heen heeft VLC een indrukwekkend track record opgebouwd en heeft zij bedrijven als ING, ABN AMRO Bank, ANWB, KPN, TNT, Sanoma en diverse (semi) overheidsinstanties tot haar klanten mogen rekenen. Met haar specialistische kennis en uitgebreide ervaring zorgt VLC dat haar klanten hun doel bereiken, gegarandeerd. Ons specialisme, uw succes. Meer informatie kunt u vinden op www.vlc.nl.


Deel: ' Information Builders en VLC starten unieke samenwerking '
Lees ook