Ingezonden persbericht

Beste dames en heren,

Zoals u in de business-update van Tumbleweed hebt kunnen lezen, zal zij aanwezig zijn op de InfoSecurity-beurs ( www.infosecurity.nl ). De InfoSecurity is hét toonaangevende evenement op het gebied van informatiebeveiliging. Met evenementen in Beijing, Frankfurt, Londen, Milaan, Parijs, Stockholm en Utrecht, weet Reed Exhibition Companies wereldwijd IT security managers en IT specialisten en Journalisten in contact te brengen met aanbieders van informatiebeveiligingsproducten en diensten.

Tumbleweed Communications biedt u in samenwerking met InfoSecurity.nl de kans om een bezoek te brengen aan de InfoSecurity-beurs. Indien u interesse hebt in deze beurs, kunt u contact opnemen met:

Weber Shandwick Netherlands
Wilco van Doorn
Tel: +31 (0)70 346 38 78
Fax: +31 (0)70 364 37 70
E-mail: wvandoorn@webershandwick.com

Wij kunnen voor u dan een aantal vrije toegangskaarten aanvragen voor de InfoSecurity-beurs in de Jaarbeurs te Utrecht. U kunt tijdens deze beurs eveneens kennis maken met de activiteiten van Tumbleweed Communications. Tumbleweed is de toonaangevende leverancier van applicaties waarmee veilige communicatie en samenwerking via internet gerealiseerd kunnen worden. Hierdoor kan het internet veilig in een zakelijke omgeving ingezet worden. Tumbleweed's applicaties bieden de mogelijkheid om belangrijk informatie op een veilige manier te delen en informatie tegen gevaren te beschermen. Hierdoor wordt privacy gegarandeerd en klantenloyaliteit vergroot. Bovendien worden bedrijfskosten worden door toepassing van Tumbleweed's applicaties drastisch verlaagd, waarmee Tumbleweed meerwaarde creëert voor bedrijven.

Klanten die hebben gekozen voor Tumbleweed's oplossingen zijn onder meer; American Express, Datek, Belastingdienst, de meeste grote banken in Nederland, waar onder ABN AMRO, SEB Bank, KPN, effectenbedrijf Van der Moolen, NASA, het Joint Research Center van de Europese Commissie, PGGM, Relan, Union Miniere en UPS.Tumbleweed Communications is opgericht in 1993. Het hoofdkantoor is gevestigd in Redwood City, CA. Sinds februari 2000 wordt vanuit de vestiging in Amersfoort de Benelux bediend.

Indien u interesse hebt in deze beurs, laat het mij dan per omgaande weten.

Bij voorbaat dank.

Met vriendelijke groet,

Wilco van Doorn

Deel: ' InfoSecurity beurs in Jaarbeurs Utrecht '
Lees ook