Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Danka introduceert twee (ver)nieuw(d)e hoogvolume systemen van Infotec samen met een nieuwe controller van Electronics for Imaging

Woerden, 31 juli 2001- Infotec presenteert de nieuwe 4850eMF en de 4105eMF, opvolgers van de 4850 en de 4105 MF. Infotec heeft met deze systemen vooruitgang geboekt wat betreft kwaliteit.

De verbeterde afdrukkwaliteit wordt behaald door de toepassing van een nieuwe tonerformule en een kleinere developer carrier. Resultaat van de 30% kleinere tonerdeeltjes en de 20% kleinere developer carrier biedt vele kwaliteitsvoordelen. De belangrijkste zijn: het afdrukken van betere halftonen, betere fijne lijnen en egaal zwarte volvlakken, waardoor de kwaliteit het niveau van de Heidelberg Digimaster 9110 benadert.

Bovendien valt de introductie van beide vernieuwde Infotec systemen samen met de introductie van een nieuwe controller van Electronics for Imaging. De EB105e, opvolger van de EB105. Hiermee wordt het mogelijk de 4850eMF en de 4105eMF uit te breiden tot een printer met professionele printmogelijkheden. Vanuit de printdriver is het mogelijk om:

het inslagschema te selecteren
aangepaste papierformaten te selecteren en aan te maken
hoofdstuk aanduiding toe te passen
tabs te beprinten
beelden te verplaatsen
image density aan te geven
een staffelfunctie in te schakelen
een onbeperkt aantal gemengde papiersoorten in 1 opdracht aan te geven.

Deze printopties maken het mogelijk om Infotec systemen te gebruiken als back-up voor de Heidelberg Digimaster 9110 en bieden bovendien een aantrekkelijke tijdsbesparing bij het verwerken van een opdracht.

De hoogwaardige kwaliteit van beide Infotec systemen en de productiviteitsopties van de nieuwe Electronics for Imaging controller maken de combinatie aantrekkelijk voor centrale reproductie afdelingen en grafische bedrijven. Dit wordt nog versterkt door mogelijkheid om de systemen in een tandemconfiguratie op te nemen, waardoor het mogelijk wordt om 170 of 210 afdrukken per minuut te produceren. Toepassingen die uitstekend op de combinatie Infotec en Electronics for Imaging kunnen worden geproduceerd zijn: handleidingen, documenten met tabbladen, mailingen, rapporten, hand-outs, A4/A5 brochures en catalogi.

Voor meer persinformatie & beeldmateriaal:
Tom Schalken
0348 - 405 421
E-mail: t.schalken@danka.nl
Of kijk op: www.danka.nl

Zoekwoorden:

Deel: ' Infotec druksysteem vergelijkbaar met Heidelberg Digimaster '
Lees ook