Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

InfoWorld lanceert nieuwe website

Haarlem, 8 augustus 2001 - InfoWorld, het vakblad voor ICT-management, lanceert vandaag zijn nieuwe website op www.infoworld.nl.

De nieuwe site biedt de ICT-manager een volledig overzicht van wat er op zijn vakgebied speelt. Het dagelijkse nieuws over de ontwikkelingen en verwikkelingen binnen de ICT-markt wordt overzichtelijk gepresenteerd in een nieuwe vormgeving. Daarnaast werkt de redactie aan dossiers over specifieke onderwerpen. Op de site is tevens ruimte gemaakt voor de printeditie van InfoWorld, die in zijn geheel beschikbaar wordt gemaakt.

Met de nieuwe site verwacht InfoWorld zijn bezoekers en lezers nog beter op de hoogte te houden van de ontwikkelingen die op managementniveau spelen in de ICT-markt en de toepasbaarheid daarvan in de eigen branche.

Nieuw is de wekelijkse nieuwsbrief die abonnees elke vrijdag ontvangen. In de nieuwsbrief staat een weekoverzicht van het nieuws uit en over de ICT-industrie, links naar handige sites en aanvullende informatie over onderzoeken, whitepapers en patches voor virussen en software.

"De nieuwsbrief speelt een belangrijke rol bij de informatievoorziening die InfoWorld nastreeft. Door een wekelijks overzicht te geven van de belangrijkste ontwikkelingen en deze in een handzaam formaat te presenteren wordt de informatie nu nog toegankelijker gemaakt", aldus Mendel Stecher, hoofdredacteur InfoWorld.

Over InfoWorld:

InfoWorld is een tweewekelijkse uitgave gericht op managers en consultants, die beleidsmatig met ICT bezig zijn bij grotere bedrijven en overheidsinstanties. Het vakblad brengt informatie over de ontwikkelingen in de automatiseringsindustrie en vanuit de ICT-markt worden de achtergronden van productaankondigingen en bedrijfsstrategieën nader belicht.

Deel: ' InfoWorld voor ICT-management lanceert nieuwe website '
Lees ook