Dierenbescherming

Dit is het nieuwe blad Dier. Vraag een proefnummer aan! 30/07/01
Het juli/augustus-nummer van ons blad Dier is uit. Boordevol informatie, tips, kritische artikelen en entertainment. Leden van de Dierenbescherming krijgen het blad automatisch thuisgestuurd. Maak kennis met het blad en vraag een proefnummer aan! Lees hieronder alvast enkele artikelen uit het nieuwe nummer. Drijfjacht: verboden of slechts van naam veranderd? Faber wil weliswaar de drijfjacht verbieden, maar de drukjacht laten bestaan. Wat betekent dat nu concreet voor de wilde zwijnen op de Veluwe?
Geboren en vertroeteld in de lente . . . . opgejaagd en geschoten in de herfst
Een prachtig gezicht, die zwijnenbiggetjes. Maar er hangt ze iets boven het hoofd. Ieder jaar worden er in ons land circa 3.000 wilde zwijnen geschoten.
De mooiste dierenkunst van Nel van Wijngaarden Ze werkt aan de hand van foto's en als materiaal gebruikt ze pastelkrijt. In dierenasiel Almere en dierenasiel Leiden is een permanente tentoonstelling van haar schilderijen te bewonderen. Het Zeepaard
Een edele vorm, gracieuze bewegingen, mannetjes die zwanger kunnen worden, levenslange trouw tussen man en vrouw, een dagelijks begroetingsritueel: zeepaardjes zijn werkelijk om op te eten. 'Letterlijk', vinden sommigen
Word lid van de Dierenbescherming, dan krijgt u het full-colour magazine 'Dier' zes keer per jaar thuisgestuurd. U kunt ook eerst een proefnummer van Dier aanvragen.

Deel: ' Inhoud blad Dier van de Dierenbescherming '
Lees ook