PERSBERICHT: Internetter leest graag over ... zichzelf!

NIJMEGEN, 13 januari: Het abonneebestand van Onlijn e-zine is in minder dan een jaar verdubbeld en het lijkt er op dat de groei nu pas echt is begonnen. In december meldden zich 1.000 nieuwe abonnees aan, waaronder de
10.000e! (die kreeg van ons een reisje naar Londen aangeboden).

Internetter leest graag over... zichzelf!

Met achtergrondinterviews en artikelen over meningen en gevoelens, mengt Onlijn zich met succes onder de andere e-zines, die zich met name bezighouden met de laatste internet- en computernieuwtjes. In het Nederlandse e-zine landschap is een blad met 10.000 abonnees nu nog bijzonder. Sterker nog, voor zover wij kunnen nagaan (niet alle e-zines geven hun oplage aan) beschikken slechts 7 digitale bladen in het Nederlandse taalgebied over een abonnee-aantal dat de 10.000 overstijgt.

Webvertising via de mailbox
Focus internetoplossingen, de uitgever van Onlijn, is zeer tevreden met de stijging van het aantal abonnees en verwacht bij blijvende groei dan ook een steeds gezondere uitgangspositie voor een duurzame en rendabele exploitatie. De webvertising via kleuren e-zines zoals Onlijn zal volgens Focus in de toekomst een steeds belangrijkere rol krijgen in de reclamestrategie van bedrijven.

Interviews en rubrieken
Naast enkele hoofdartikelen en/of interviews heeft Onlijn een aantal vaste rubrieken zoals: filmrecensies, cartoon, recept, muziekrecensies, sitebespreking, column, stelling (ingezonden door lezers), reisrubriek, schaakrubriek en gedichten (geselecteerd uit de inzendingen van lezers). Bij de rubrieken wordt samengewerkt met Anders Reizen, Het Culinair Kookboek en Cinemazine.

Het januari-nummer staat nu online (https://www.onlijn.nl ) met daarin veel aandacht voor liefde op internet en verder o.a.:
- Interview met Corrie, de WebCamKoningin (cam@home).
- Artikel over digitale metropool Antwerpen (in de reeks over digitale regio's).

- Barney! Barney!

- Siterecensie: De vrouwensites van Worldonline en Planet internet onder de maat.

Onlijn lezers ondergaan kleurentest
Onlijn is zowel te ontvangen in kleur als in de gewone e-mail versie. Een aanzienlijk deel van de oude e-mail programma’s blijkt nog niet berekend te zijn op kleuren e-zines. Op verzoek van de abonnees hebben we een speciale kleurentest gemaakt, zodat men zelf na kan gaan of men wel met succes een html e-zine kan ontvangen:

KLEURENtest -> https://www.onlijn.nl/info/aan-afmelden.htm

Meer informatie:
Erik van Heeswijk
Hoofdredacteur Onlijn
https://www.onlijn.nl
redactie@onlijn.nl
024-3886376

Deel: ' Inhoud Onlijn e-zine januari '
Lees ook