Provincie Zuid-Holland

Inloopbijeenkomst over afsluiting N207

Van 3 tot en met 14 september 2001 wordt een deel van de N 207 in de gemeente Boskoop voor alle verkeer afgesloten. Het gaat om het traject vanaf de tunnel in de Henegouwerweg in Boskoop tot het Rijneveldviaduct. In deze periode vervangt de provincie Zuid-Holland het wegdek en wordt de tunnel gerenoveerd. De provincie Zuid-Holland organiseert samen met de gemeente Boskoop op dinsdag 21 augustus een inloopbijeenkomst over deze afsluiting. De bijeenkomst vindt plaats van 16.00-20.00 uur in het Gereformeerd Verenigingsgebouw De Loods aan de Zijde 11 in Boskoop. Geïnteresseerden kunnen elk gewenst tijdstip binnenlopen.

Tijdens de informatiebijeenkomst ontvangt u informatie over de werkzaamheden, de reden van de afsluiting en de omleidingroutes. Er zijn vertegenwoordigers van de provincie Zuid-Holland aanwezig om al uw vragen te beantwoorden.

Informatie kunt u vinden op www.pzh.nl/werkaandeweg of via het gratis nummer 0800-0884. Vanaf 20 augustus is een speciale informatiefolder beschikbaar via het gemeentehuis, bibliotheek en VVV.

Zoekwoorden:

Deel: ' Inloopbijeenkomst over afsluiting N207 in Boskoop '
Lees ook