Gemeente Ede

Inloopmiddag Raadhuisplein op zaterdag 1 september

In de afgelopen periode zijn diverse verbouwingen en renovatiewerkzaamheden geweest in het gemeentehuis. U heeft dit vooral kunnen merken aan de tijdelijke verhuizing van Burgerzaken. Inmiddels zijn alle werkzaamheden voltooid.

Ter afsluiting van al deze werkzaamheden is er op zaterdag 1 september van 13.00 uur tot 17.00 uur een inloopmiddag voor de inwoners van Ede met een leuk programma voor jong en oud op het Raadhuisplein, bij Burgerzaken en in stadskantoor De Doelen. De gemeente Ede nodigt u uit om de volledig vernieuwde ruimte van Burgerzaken te komen bekijken. Doe mee aan diverse rondleidingen, laat u informeren over trouwen, rijbewijzen, paspoorten en alle andere zaken waar u als burger mee te maken kunt krijgen.

Het Informatiecentrum Bouwen, Wonen en Milieu in stadskantoor De Doelen is deze dag ook geopend. U kunt hier diverse tentoonstellingen bekijken op het gebied van bouwen, wonen en milieu. Op het Raadhuisplein vinden gezellige activiteiten plaats: een muziekband, straatacrobatiek, kinderactiviteiten, prijsvragen, ponyrijden, huifkartocht, suikerspinnen, enzovoort. Neem met een gratis drankje plaats op het terras en geniet van de gezelligheid op het plein!Ede, 1 augustus 2001

Deel: ' Inloopmiddag op het Raadhuisplein in Ede '
Lees ook