Ingezonden persbericht

SMS-berichten versturen via elke website

VEENENDAAL, 20020611 -- Het bedrijf INNONET - innovatief in internet uit Veenendaal heeft aan haar bestaande pakket internetdiensten een vrijwel unieke service toegevoegd, namelijk het versturen van SMS berichten vanaf iedere website. Momenteel worden er 3 verschillende diensten aangeboden die het contact met bezoekers aan een website verbeteren en de marketingmogelijkheden voor elk bedrijf uitbreiden; de ClickA!ert, CustomXpress en Community Builder.

ClickA!ert
Met de ClickA!ert wordt er een button op de website geplaatst met de tekst 'Bel mij nu'. De bezoeker van de website vult vervolgens zijn/haar telefoonnummer en email adres in en kan een kort extra bericht invoeren. Op hetzelfde moment ontvangt de eigenaar van de website op zijn/haar mobiele telefoon een SMS bericht met het telefoonnummer van de bezoeker en de vraag deze persoon terug te bellen. Vooral voor kleine bedrijven die niet de gehele dag achter hun computer zitten, is dit een uitkomst, omdat vragen van klanten direct beantwoord kunnen worden en de klant dus nooit op een antwoord hoeft te wachten.

CustomXpress
Wilt u ervoor zorgen dat bezoekers van uw website regelmatig terugkeren naar uw site? Zorg er dan voor dat er vanaf uw website SMS-berichtjes verstuurd kunnen worden. Met de CustomXpress service van INNONET kan iedereen vanaf uw eigen website SMS berichtjes versturen naar anderen. Uw voordeel hierbij is dat er met elk SMS bericht een boodschap van uw eigen bedrijf meegaat. Uw website bezoeker verzorgt dus in feite de marketing van uw website of product.

Community Builder
De Community Builder maakt het mogelijk een online database van uw website bezoekers aan te leggen en deze regelmatig op de hoogte te brengen van nieuwe producten, diensten of ander nieuws. U kunt zelf bepalen welke gegevens u wilt weten van uw bezoeker, alle gegevens worden in een database vastgelegd en op ieder gewenst tijdstip kunt u uw bezoekers een SMS berichtje sturen. Hierbij kunt u zelfs nog selecteren op een bepaalde groep bezoekers, bijv. naar leeftijd of geslacht. Voor makelaars, autohandelaren en andere verkooporganisaties de ideale manier om hun klanten direct te waarschuwen bij een nieuw product.

Alle bovengenoemde diensten kunnen via INNONET snel en eenvoudig aan een website worden toegevoegd, uiteraard in de bestaande huisstijl van de website. De kosten die met het versturen van de SMS berichtjes gemoeid gaan, zijn bovendien uiterst laag, nog geen 0,05 per verstuurd bericht. INNONET heeft eerst uitgebreid onderzoek verricht naar de SMS diensten en kwam tot de conclusie dat dit in Nederland nog vrij uniek is. 'Deze professionele, maar betaalbare oplossing om echt direct in contact te kunnen treden met de website bezoekers vormde daardoor een uitstekende aanvulling op ons huidige internetpakket waarbij we voornamelijk webdesign, hosting en promotie aanbieden', aldus Stephanie Robbertsen van INNONET.

Deel: ' INNONET biedt SMS-berichten versturen via elke website '
Lees ook