Ingezonden persbericht

INPACT trekt ervaren creatief aan

UTRECHT, 20030306 -- Kristian Esser (37) heeft zijn zelfstandig ondernemerschap als artdirector verruild voor een functie als creatief leider bij INPACT.

Kristian heeft zijn opleiding genoten aan het European Institute of Design in Milaan. Na Italië heeft hij de tweede fase artdirection aan de HKU in Utrecht voltooid. Vervolgens heeft hij zijn passie voor golf omgezet in het starten van een onderneming die het kledingmerk IS for Golf heeft verkocht in meer dan 80 winkels in Nederland. Hij was daarbij verantwoordelijk voor het opzetten en uitbouwen van het merk en de internetactiviteiten. Na een lange periode van zelfstandigheid en freelance werk als artdirector heeft hij bij INPACT het ambitieuze team gevonden waarin hij zijn gedrevenheid voor internet kwijt kan. Zijn missie is om met behulp van zijn vormgevings- en ondernemersachtergrond de creative awareness van INPACT zowel intern als extern verder te ontwikkelen.

Over INPACT
INPACT creëert websites, webbased applicaties en crossplatform concepten. INPACT streeft voor haar klanten naar de optimale balans tussen inspiratie en interactie op internet. Met onze praktische instelling, kennis van techniek en creatief vermogen bewijzen wij dat we onze beloften waarmaken. Hiervan profiteren op regelmatige basis gerenommeerde opdrachtgevers als Aquafresh, De combinatie van factoren, Ferrari Nederland, JCDecaux, Kroymans-Jaguar, Mascotte, Megacharts, Mitsubishi Europe, Nissan, Renault, Smiths, Sportlife, TBK en Van Melle. Bezoek onze website www.inpact.com voor een verdere indruk van wat wij voor u kunnen betekenen.

Deel: ' INPACT trekt ervaren creatief aan '
Lees ook