Inschrijving 4de editie Blauwe Zondag open


Tilburg, 20150517 -- Zondag 19 juli is het weer zover! Voor de 4de keer vindt De Blauwe Zondag op de Tilburgse Kermis plaats. De Blauwe Zondag is een idee van Autilook. Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA) organiseert samen met Gijs Franken, oprichter van Autilook, dit evenement met als doel het voor mensen met autisme en hun naasten elkaar te ontmoeten én het voor deze doelgroep mogelijk te maken makkelijker deel te nemen aan de kermis. Veel attracties op de Tilburgse Kermis zullen daartoe hun licht- en geluidsintensiteit verminderen om met elkaar de kermis met zo min mogelijk prikkels beleven.

Programma

De Blauwe Zondag gaat van start bij De Harmonie in de stationsstraat in Tilburg (11:00-12:30). Van hieruit vertrekt men individueel of met een groep naar de kermis. Van 13:00-15:00 kan ieder op zijn of haar manier de kermis beleven en diverse de diverse attracties aandoen. Na het rondje op de kermis is er nog een gezamenlijke samenkomst die nog later bekent zal worden gemaakt (15:00)

De groepen zullen worden begeleid door een vrijwilliger van de NVA. Ook zullen er vrijwilligers op de kermis aanwezig zijn om overige bezoekers te informeren.

Nieuwe indeling groepen

Voor 2015 hebben we gekozen voor een groepsindeling, afhankelijk van de prikkels die iemand met autisme op een kermis kan ervaren. Een uitleg over de diverse groepen is te lezen op onze website. Tevens is er altijd ook nog de mogelijkheid zelfstanding over de kermis te gaan.

Kosten

Je deelname en de aangeboden consumpties bij ontvangst in de Harmonie zijn gratis. De entreegelden van de attracties en overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Schrijf je nu in!

Meer informatie en inschrijving op https://blauwezondagtilburg.nl/                                                                                                              

Blauwe Zondag wordt georganiseerd door autilook.nl en NVA Nederland en wordt  mede mogelijk gemaakt door: De Tilburgse Kermisexploitanten, De Tilburgse Kermis, Zorgbelang -Brabant, NVA Noord-Brabant, NobodyElse, De Gemeente Tilburg


Deel: ' Inschrijving 4de editie Blauwe Zondag open '
Lees ook