Ingezonden persbericht


Persbericht

Inschrijving voor ITSMF Award weer van start

Tijdens het 8ste ITSMF Congres op 28 en 29 oktober aanstaande in het MECC in Maastricht zal de ITSMF Award voor de vierde keer worden uitgereikt. ITSMF kent jaarlijks een Award toe aan een organisatie die een project op het vakgebied IT service management succesvol heeft afgerond en hiermee haar toegevoegde waarde aan het vakgebied heeft bewezen. Kernbegrippen zijn daarbij onder meer: beheren, besturen, dienstverlening, aanbieder, afnemer, origineel, relatie met klant. Inschrijving voor de ITSMF Award 2003 is mogelijk van 25 maart tot 1 juni a.s..

Organisaties die zich inschrijven voor de ITSMF Award beschouwen het als een extra uitdaging om vergeleken te worden met andere service organisaties. ITSMF biedt de mogelijkheid om tot een objectief vergelijk te komen. De meest excellente service organisatie krijgt de prijs; alleen al het inschrijven voor deze prijs toont aan dat uw organisatie tot de top van beherend Nederland behoort. Winnaars van voorgaande jaren zijn onder meer PinkRoccade Food, ISES International en het Kwintes project. De jury staat onder voorzitterschap van prof.dr.ir. Maarten Looijen en bestaat uit ervaren professionals uit het vakgebied, representatief voor IT-gebruikers, IT-dienstverleners en het exameninstituut EXIN. De juryleden hebben geen enkele binding met één van de ingeschreven organisaties en zijn geselecteerd op persoonlijke titel.

De inschrijving voor de Award is vandaag van start gegaan. Tot uiterlijk 1 juni kunnen organisaties inschrijven voor deze prestigieuze prijs op IT service managementgebied. Voor inschrijfformulieren en voorwaarden kunt u contact opnemen met het ITSMF-kantoor op 033 - 454 3170.

Einde persbericht

Met vriendelijke groet,

Gerbrig Reitsma
Marketing Coördinator
itSMF
Postbus 667
3800 AR Amersfoort
tel: 033 - 4543176
fax: 033 - 4543123
URL: www.itsmf.nl

Deel: ' Inschrijving voor ITSMF Award weer van start '
Lees ook