Politiebericht Eindhoven 3-09-2001
2e Persbericht 3 september 2001

Berichten uit de regio

Eindhoven: Insluiper steelt auto en aanzienlijk geldbedrag Een insluiper heeft tussen zondagmiddag 12.00 uur en maandagochtend 10.25 uur uit een woning aan het Wolfsven een mapje met daarin kentekenbewijzen, een groene kaart, een rijbewijs, een paspoort, vier staatsloten, enkele pasjes, een groene kaart en een geldbedrag van enkele duizenden guldens gestolen. Ook werden autosleutels weggenomen. Vervolgens werd een grijze Peugeot 307 met het kenteken 83-HF-XS, die op de oprit bij de woning stond, ontvreemd. De dader is vermoedelijk in de woning gekomen door de openstaande achterdeuren terwijl de bewoner in de tuin lag te slapen.

Eindhoven: Roodlichtcontrole
Op de kruising Bayeuxlaan Boutenslaan is maandagochtend tussen 8.30 en 9.30 uur een roodlichtcontrole gehouden. Zeven bestuurders ontvingen een bekeuring omdat zij door het rood reden.

Helmond: Inbraak in berging
Uit een berging behorende bij een woning aan de Pastoor van de Spijkerstraat zijn tussen zondagochtend 10.00 uur en maandagochtend 8.00 uur een fiets, een decoupeerzaag, een boormachine en een aantal steeksleutels gestolen. De dader is in de berging gekomen door een ruit te vernielen.

Beek en Donk: Isolatiemateriaal gestolen
Vanaf een afgesloten bouwterrein zijn tussen vrijdagmiddag 16.15 uur en maandagochtend 7.30 uur 21 pakken isolatiemateriaal gestolen. De pakken lagen op het dak van het in aanbouw zijnde pand. De totale waarde van het isolatiemateriaal bedraagt ruim 2.000 gulden. Het is vooralsnog onbekend hoe de dader op het terrein is gekomen.

Geldrop: Brandje na omvallen vat
Bij een overslagbedrijf voor chemisch afval op bedrijventerrein De Spaarpot heeft maandagmorgen rond 10.00 uur een klein brandje gewoed in een vrachtauto. Dat gebeurde nadat er bij het lossen van de vrachtauto een vat met chemisch afval omviel. Door de val ging het vat open en door een chemische reactie ontstond het brandje. De chauffeur waarschuwde de bedrijfshulpverlening. Deze bluste de brand. De brandweer was inmiddels gewaarschuwd en kwam ter plaatse. Met behulp van water werd het vat gekoeld en de eventuele dampen werden tenietgedaan. In het vat zat afval dat afkomstig was van een ziekenhuis in Limburg. Er was geen persoonlijk letsel en geen gevaar voor de omgeving. Uit onderzoek bleek dat in het omgevallen vat flessen met zuren zaten. Enkele flessen waren door de val van het vat kapot gegaan. Hierdoor kwamen de zuren, zoals salpeterzuur en zoutzuur met elkaar in contact. Dit veroorzaakte een reactie waardoor het brandje ontstond. De brandweer van Geldrop, Son & Breugel, Nuenen en Helmond verleenden assistentie.

Geldrop: Auto gestolen
Tussen maandagochtend 00.30 en 10.30 uur is vanaf de Jan Carstenszweg een zwarte Opel Kadett met het kenteken XF-87-VF gestolen.

Soerendonk: Houten beeld gestolen
Uit een tuin behorende bij een woning aan de Van Schoonvorstlaan is tussen zondag 26 augustus 10.00 uur en zondag jl. 17.00 uur een houten beeld in de vorm van een vrouw gestolen. Het beeld stond aan de zijkant van de woning. De waarde van het beeld is nog niet bekend.

Zoekwoorden:

Deel: ' Insluiper steelt auto en aanzienlijk geldbedrag in Eindhoven '
Lees ook